kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
marcysia - kupując wózek używany w dobrym stanie nie sprawicie, że córcia będzie mniej szczęśliwa :-) ja też chciałam nowy, ale można kupić używany sporo taniej, a jak sama piszesz i tak po kilku miesiącach każdy kupuje lekką spacerówkę, więc bez sensu jest przepłacać w przypadku braku funduszy. Rozejrzyj się w jakiej są cenie używane, w jakim stanie
nowy zdążysz kupić zawsze.
szkrabek - TAKO najlepsze firma
nie dość, ze te wózki są nie do zdarcia, to jeszcze jest nasza polska firma, a w razie jakiegoś uszkodzenia w serwisie działają od razu
i przede wszystkim są śliczne :-) SUPER zakup!
nowy zdążysz kupić zawsze.szkrabek - TAKO najlepsze firma
nie dość, ze te wózki są nie do zdarcia, to jeszcze jest nasza polska firma, a w razie jakiegoś uszkodzenia w serwisie działają od razu
i przede wszystkim są śliczne :-) SUPER zakup!
Ostatnia edycja:
. Z innej beczki - przemyśl jeszcze dwa razy, czy na pewno lepiej kupować teraz tylko gondolę (lub komplet 2w1 nie zwracając uwagi na spacerówkę) a za kilka miesięcy nową spacerówkę. Szczerze mówiąc podwójny wydatek, a nawet potrójny, bo niedługo później pewnie zamienicie wygodny stabilny wózek spacerowy, na lekką mobilną parasolkę. Kupować trzy wózki - no nie wiem. Jak się ma kasę to super. Choć to fakt - spacerówka jedna jest dłużej używana w porównaniu do gondoli, więc jak trzeba wybierać to lepiej w nią zainwestować.
Choć dla mnie to jest łątwiejsze niz dla mojego męża... Męska duma... bo co?, jego nie stac na nowy wózek dla dziecka? To chodzi właśnie o myslenie... Ale Dzięki za wsparcie w tej kwestii. Musze teraz znaleźć jakiś fajny wózek i przedstawićgo meżowi, to moze się przekona