reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Hej, Kasia, czadowa jest! Lepsza niż na zdjęciach w sklepie. Na dole się będzie lepiej układać jak się upierze i "zmięknie". A jak brzuszek urośnie, to i góra się wypełni ładnie.

Bardzo fajna ta sukienka, i tak jak pisze Maghdalena, jak sie ją jeszcze wypełni większym brzusiem to będzie suerrr!!!:tak: Może i ja się do długich sukienek przekonam....:-)

Maghdalena problem w tym, że ona nie zmięknie:/ Myślałam, że będzie taka jak t-shirt a jest bardziej jak tania koszula męska. Sztywna strasznie. Chyba ją oddam... Decyzyjność w ciąży u mnie jest straszna aaaaaaa!

Kasiarj mi rowniez sie podoba ;-)
juz ja upralas, ze dalej jest sztywna?
mam podobna do kolan z H&M i jestem zadowolona! oczywiscie tez w paseczki ;-)

Kasia, bardzo ładna kieca!

Loleczka, właśnie też się zastanawiam nad długą na lato - myślisz, że z naszą posturą i wzrostem będziemy dobrze wyglądały? Nigdy nie miałam długiej sukni, nawet, jak szczuplejsza byłam (no oprócz ślubnej;-)). Czy powinnam raczej wybrać jednolitą, czy wzorzystą? Duże czy małe wzorki?

Ja kupiłam ostatnio świetny kardigan i sweter (szczególnie kardigan mi się udał, jest mięciutki i bardzo miły w dotyku)
kardigan.jpgsweterek.jpg

wklejam linki do aukcji jakby co;)

http://allegro.pl/plaszczyk-narzutka-kardigan-patka-3-4-moher-welna-i3093071723.html

http://allegro.pl/nietoperz-kimono-azurowy-sweterek-duze-oczka-i3093071635.html

Załączniki

• kardigan.jpg
    kardigan.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 48
  • sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    73,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Kasia -mi się podoba (a długich nie lubię ;-) ). Na zdjęciu widać zagniecenia w miejscach, gdzie była złożona, a to trochę zmienia obraz. No i jak brzuszek ją wypełni, to będzie się też trochę inaczej układać.
No ale jak się w niej źle czujesz, to oddaj, po co się masz zmuszać.

Agata - przez chwilę się zastanawiałam, czy to Ty, czy nie, ale doszłam do wniosku, że brzuch na tym zdjeciu za duży :-D
Świetny ten kardigan. Narobiłam sobie na niego ochoty, ale zdrowy rozsądek mówi mi, że bez sensu - brzuch jeszcze mały, a zima się kończy. Lepiej w coś letniego zainwestować. Ehhh, ten zdrowy rozsądek -po co mi on?

Ostatnia edycja:
Cwietka, no chciałabym, żebym to była ja;) Toż to jakaś chudzinka jest, ja bardziej 'solidnej' budowy jednak;-)
Ja lubię takie swetry i szczerze mówiąc niby jest ciążowy, ale widziałam takie też na nieciążowej aukcji, więc wydaje mi się, że to uniwersalny ciuch w sumie. Ja w takich kardiganach chodzę jak już się robi cieplej, no i nawet na letnie wieczory mi się czasem przydaje coś takiego.

Ten koralowy mi sięga niestety ponad pupę, bo się na mnie rozciąga, ale do jakiejś spódnicy to by i był może.

reklama
Madziasek nie uprałam bo rozważam zwrot, ale znam ten rodzaj materiału. Sztywny jest i taki zostanie... Tak jak już wcześniej pisałam mi się marzy długa żeby pomykać w ciąży. Nawet jak mi nogi spuchną czy coś będzie ok:) ale będę jeszcze szukać czegoś innego. Może taki styl. Bardziej do miasta pasuję
68f7ac1300247be94de3714e

Do góry