Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Maghdalena - raczej panie rejestratorki, bo przed ginem to już w jednorazowych kapciochach paraduję
To Ty jesteś specjalistka w wyszukiwaniu okazji, przecen i kuponów? Dziel się tu z nami swoim doświadczeniem i informacjami(...)
Co do sukienek to chyba będę się przymierzać do jeszcze jednej : Happy mum - Livia dress bo nam chrzciny wyskoczyły w czerwcu. Poczekam oczywiście n ajakieś przeceny, kupony w gazetach, weekendowe upusty ipt.
Aha, bo ja do mojego wchodzę normalnie, dopiero u niego w gabinecie jest praebieralnia. To bidny ten Twój, nie wie co traci![]()

No i wolę nawiązywać znajomość z mężczyzną od patrzenia w oczy, a nie tak... od dupy strony ;-)
za 110 zl. jutro bede miała. I mam juz w domu u mojego kołyskę od koleżanki pożyczona:-)