reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Jagoda, rzeczywiście bardzo fajne rzeczy za fajną kasę :)
Ewcik, ja za leżaczek zapłaciłam 89 zł, nowe kosztują od 160 zł w górę z tego modelu

i rzeczywiście jest trochę różowiasty :) mąż trochę niepocieszony (bo przecież jeszcze są minimalne szanse, że doktor się pomylił i jednak coś tam siedzi większego między nóżkami :)), ale myślę że się przyzwyczai. kurczę, no dziewczynka chyba może mieć coś JEDNEGO różowego :rofl2:

IMG_2728.jpg

tak się prezentuje w całej okazałości

Załączniki

• IMG_2728.jpg
    IMG_2728.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 50
Eweli super sukienka! Ja poluje na tuniki ale coś nie modne sa u mnie bo słabo mi idzie :/

Jagoda - super zakup aż muszę sama na tablice kuknac :))

A ja bylam po rogaliki w lidlu i wyszłam z posciela "superbaby" bo cena byla atrakcyjna i jakość.niczego sobie plus butki kupilam dla syncia w innym sklepie bo nie mogłam się oprzeć :)) jak je zobaczyłam hah

Załączniki

• DSC_0218.jpg
    DSC_0218.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0216.jpg
    DSC_0216.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 53
Dorkazz - ale mega różowy ten leżaczek :-D Ale bardzo fajny. Ja mam taki, tylko w innej wersji kolorystycznej (bo to Fisher Price, prawda?) i byłam z niego bardzo zadowolona. Też kupiłam używany (a wyglądający jak nowy) i do tej pory jest jak nowy (mimo, że był sporo razy prany, bo często lądowało na nim jedzenie :-D)

Miciurka - pościel super!:-D I buciki też fajne ;-)

Misiurka, zakochałam się w tych bucikach!!! mega są!!!

Fisher price to jednak Fisher price - ja też większość zabawek będę mieć tej firmy, bo po dzieciach sióstr są nadal idealne (po 3 niesfornych dziewuszkach:p)

reklama
Eweli85 - sukienka super i buciki też! ta druga co podesłałaś też jest super - dziś ja mierzyłam :)
ale w końcu zdecydowałam się na tą:
sukienka 2.jpgsukienka 1.jpg

Info chyba dla Jagody (bo ty w czerwcu bierzesz ślub?) - ta sukienka jest w wersji białej :) Happymum - Kolekcja ślubna

Miciurka - super zakupy i te buciki :)

Załączniki

• sukienka 2.jpg
    sukienka 2.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 45
  • sukienka 1.jpg
    sukienka 1.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 46
Do góry