• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Jagoda, rzeczywiście bardzo fajne rzeczy za fajną kasę :)
Ewcik, ja za leżaczek zapłaciłam 89 zł, nowe kosztują od 160 zł w górę z tego modelu

i rzeczywiście jest trochę różowiasty :) mąż trochę niepocieszony (bo przecież jeszcze są minimalne szanse, że doktor się pomylił i jednak coś tam siedzi większego między nóżkami :)), ale myślę że się przyzwyczai. kurczę, no dziewczynka chyba może mieć coś JEDNEGO różowego :rofl2:

IMG_2728.jpg

tak się prezentuje w całej okazałości

Załączniki

• IMG_2728.jpg
    IMG_2728.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 61
Eweli super sukienka! Ja poluje na tuniki ale coś nie modne sa u mnie bo słabo mi idzie :/

Jagoda - super zakup aż muszę sama na tablice kuknac :))

A ja bylam po rogaliki w lidlu i wyszłam z posciela "superbaby" bo cena byla atrakcyjna i jakość.niczego sobie plus butki kupilam dla syncia w innym sklepie bo nie mogłam się oprzeć :)) jak je zobaczyłam hah

Załączniki

• DSC_0218.jpg
    DSC_0218.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0216.jpg
    DSC_0216.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 65
Dorkazz - ale mega różowy ten leżaczek :-D Ale bardzo fajny. Ja mam taki, tylko w innej wersji kolorystycznej (bo to Fisher Price, prawda?) i byłam z niego bardzo zadowolona. Też kupiłam używany (a wyglądający jak nowy) i do tej pory jest jak nowy (mimo, że był sporo razy prany, bo często lądowało na nim jedzenie :-D)

Miciurka - pościel super!:-D I buciki też fajne ;-)

Misiurka, zakochałam się w tych bucikach!!! mega są!!!

Fisher price to jednak Fisher price - ja też większość zabawek będę mieć tej firmy, bo po dzieciach sióstr są nadal idealne (po 3 niesfornych dziewuszkach:P)

domi, tak to fisher price, i wcale mnie nie pocieszyłaś, teraz będę miała wyrzuty sumienia, że robię różowe pranie mózgu dzidzi już od samego początku :szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry