reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

dzięki julianna.
nam z kolei mówili, zeby wybrać jedną linię kosmetyków, bo jak coś uczuli to niewiadomo z której firmy.
też się dzisiaj zastanawiałam nad kosmetykami nivea. A krem ochronny tez z nivea? kurcze to jest ciężki temat,a le w sumie jak sie samemu nie popróbuje to się nie zgadnie co dla naszego dzidziusia będzie idealne.
kupiłam jedną paczke 46szt pampersów 2-5kg ale chyba musze dokupić jeszcze jedną. bo może być za mało a z drugiej strony nie chce mieć za dużo bo jak sie urodzi 4kg... to już lepiej 3-6kg

reklama
Dla dzidzi kupilam:
- NIVEA baby Delikatny zel do mycia ciała i wlosów
- NIVEA baby Mleczo intensywnie nawilzajace nutri sensitive-
- HiPP Krem pielegnacyjny do twarzy i ciala
- HiPP Krem ochronny na odparzenia

Jeszcze planuje jakies husteczki nawilzane kupic , linomag i sudocrem i chyba tyle bedzie z kosmetyków;P

Kupujecie śpiworek dla swojego maluszka? Wczoraj w lidlu widziałam takowy za jakieś 20zł do fotelika samochodowego.. ale nie jestem pewna czy się przyda. W kwietniu bywa już ciepło ...<hmm>

adasza ja mam śpiworek do łóżeczka, ale planuje tez dokupić taką kołderkę w dwóch wersjach kolorystycznych i do tego taki rożek:
62414a0c42274bbca52d899b87eb171f.jpg
d2d3b4cd8d64adcc26c1e11c3c10722b.jpg
f3415d93245605da20b10685582334c5.jpg

A do fotelika tak jak martolinka pisze - wystarczy sam kocyk...w końcu to będzie wiosna i lato...

rożki na pewno przydadzą sie 2:tak: jakos nie opanowałam zawijania malucha w kocyk . W rożku czułam się pewniej trzymając malca
Przypomniało mi się , że rękawiczki- niedrapki wszelkiego rodzaju Antek ściągał więc praktyczniejsze były po prostu skarpetki na rączkach. ;-)Choć też długo ich nie nosił

reklama
martolinka a po co aż dwa rożki? moja kuzynka aktualnie nie używa wcale, bo twierdzi, że mimo tego, że kupiła najmniejszy jaki był, to Ania i tak jest za mała do niego...

Do góry