reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Ewela gratuluje takiej okazji!! To dobrze że wózek ma amortyzatory i pompowane koła, będzie nim mniej rzucało na wybojach :happy:

Stokrotta świetny ten wózek! Aż mi szkoda że mam tylko jednego malucha :-D Może naszym podwójnym mamom też sie spodoba.

ewela wózio fajny i w dodatku za takie śmieszne pieniądze:tak::-)
martolinka niestety wózki z pompowanymi kołami są bardzo ciężkie i niestety nie bardzo wchodzą w grę, w dodatku nie miałabym gdzie zostawić stelaża. Co prawda jest piwnica ale złodziejaszki bo to centrum wrocławia:-:)-( Już sama nie wiem co mam począć
stokrotta wózio super
Pochwalę się że wczoraj zakupiłam pierwsze spodnie ciążowe:-) Nie są mi bardzo potrzebne ale jak siadam to w swoich spodniach muszę guziczek odpinać bo cisną

ewela, wózek super! że na amortyzatorach to dobrze :tak: a cena wyjątkowa :-) bardzo dobry zakup :tak:

ja podwójnego wózka nie kupuję. za wysoko mieszkam i nie dałabym rady wnosić do góry... ba! nawet wykręcić na klatce by się nie dało :-D na szczęście Jagoda dużo chodzi na nóżkach :tak: jakoś przeżyjemy te kilka miesięcy z gondolą, a jak się przerzucimy na spacerówkę, to jak młoda się zmęczy, to się zmieści przed bratem (koleżanka ma X-landra i tak woziła dzieci z różnicą dwóch lat)

U nas jest wózkownia, poza tym często zostawiam wózek na klatce. obok drzwi, mieszkamy na parterze i obok mamy sporo miejsca, sąsiedzi nigdy nie marudzili;-)
Teraz może jakoś poradziłabym sobie bez wózka podwójnego bo Emilka jest dosyć spokojna, ale Szymon to było żywe srebro i uciekał na każdym kroku, więc podwójny wózek to był zbawienie:tak: Teraz też kupuję podwójny, bo trudno mieć na oku dwójkę dzieci biegającą obok wózka.
Pojedynczy z gondolką też mam, ale w sumie to mało z niego korzystałam, głównie na zakupach, wpinałam wtedy fotelik do stelaża.

Ewela super wózio !!!!! :tak:

Stokrotta tez musze kupic podwójny wozek i dzien w dzien googluje w poszukiwaniu tego idealnego . Mam dosc maly bagaznik w aucie dlatego nie moge kupic wozka z seidzeniami obok siebie tylko tandem a takich wozków ejst strasznie malo .

narazie mam 3 typy : icandy, baby jogger select i ewentualnie phil&ted (chociaz osobiscie niecierpie 3 kolowych wozków )

a to ten ostatni Phil+&+Ted+Travel+System.jpg

poranna kawa szczerze to ten ostatni jak dla mnie nie bardzo. Oglądałam go wcześniej w necie, wiem, że jest modny- nawet Madonna nim dzieci woziła:-D ale jakoś nie mogę się do niego przekonać. Dziwacznie wozi się w nim noworodka, poza tym ta niska spacerówka...Wydaje mie się, że dziecko cały kurz z chodników by zbierało.;-)
Jeżeli chodzi o pozostałe dwa , o których pisałaś to są bardzo fajne:tak: Zwłaszcza Icandy mi się podoba.Mi zależy głównie na tym, żeby była gondolka, nawet przerabiana ze spacerówki, ale jednak i na tym ,żeby gondolka była skierowana w moją stronę, chce mieć malucha "na oku".

reklama
dziewczynki a ja tak troszkę z innej beczki bo o ciuszkach - moja siostra zrobiła mi mega niespodziankę, nie wiem skąd i jak ale zorganizowała mi już z pół wora różnych ubranek (i dla chłopca i dla dziewczynki, i sporo tez unisex) - tak sie ucieszyłam i chciałam się z Wami podzielic moją radością :)

Do góry