reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Dzięki dziewczyny za rady :-) Pragnę się pochwalić że w weekend weszłam w posiadanie pięknego x-landera xa 3 w 1i jestem bardzo szczęśliwa :-D Wiem że mamy jeszcze masę czasu, ale że trafiła sie okazja i wózek w dobrej cenie, obmacany w Krakowie, używany ale jak dla mnie bez najmniejszych usterek. Tak więc największy zakup mam juz za sobą i nie okazał sie on az tak kosztowny jak sie nastawiałam :rofl2: A do tego kupiłam sobie 2 pary spodni ciążowych, a co! :-)

A tak z ciekawości, oczywiście jeśli mogę, ile zapłaciłaś za to cudo 3w1 ? ;>

reklama
Zapłaciłam 700zł, myślę że może dałoby się jeszcze troszkę taniej, ale ja niecierpliwa jestem i wiem że jak jest jakaś dobra cena to i zainteresowanie jest duże, a że to było rzut beretem do obejrzenia i wózek bardzo fajny i ma dużo dodatków więc myślę że jest ok. Z fotelikiem muszę się jeszcze zastanowić tak jak pisała Martolinka, fajnie byłoby miec nowy... Polecam stronę tablica.pl tam są ogłoszenia z danego miasta i czasem łatwiej sie zdecydować jak można coś osobiście wcześniej obejrzeć.

Juliannna gratuluje zakupu!!! a wkleisz fotki?:tak:
Co do fotelika to pisze trochę z własnego doświadczenia , bo dla Antka kupiłam na allegro używany Romera i na zdjeciach było super , ale jak doszedł to okazało sie , że styropian był połamany. Sprzedawca twierdził, że nie od wypadku , ale już nie miałam zaufania i kupiłam Maxi cosi w zestawie z xlanderem

ja czekam na zamówione legginsy ciazowe

Martolinka-puść link do leginsów- też chciałam kupić, ale chciałabym takie jak najmniej "sztuczne" no i wygodne oczywiście (w normalnych już mi niezbyt wygodnie- zsuwają się:zawstydzona/y:) i daj znać czy są ok, dobrze?

martolinka podlaczam sie z prosba do mamido :) ja kupilam ostatnio sukienke w kolorze malinowym (!!) z zamkiem na plecach . W sklepie ekspedienka pomagala mi rozciagac maksymalnie z przodu , zeby sprawdzic czy brzuchol sie zmiesci :D i brakuje mi do niej cieplych leginsow .

Co do wozeczkow i fotelikow mam plan jak wiekszosc z Was - poogladam wozki w hurtowniach , a potem wyhacze jakis uzywany tej firmy, ktora mi sie spodoba . A fotelik - nowy . Mam pod reka fotelik corki mojej siostry, ale jest tak zuzyty i kolebiacy sie na wszystkie strony , wiec wole nie ryzykowac - tymbardziej , ze mala ma juz 2 lata i wiadomo jak ciezkie dziecko w takim jezdzi zmienia sie calkowicie profil :)

DZIEWCZYNY mam do Was pytanie(do tych, ktore znaja plec dzidziusiow) : czy kupujecie, zbieracie juz ubranka dla Waszych pociech ?? Ja juz zaczelam cos magazynowac i delikatnie mowiac czuje sie jakbym troche przesadzala .....hmmmm

Ostatnia edycja:
Dziewczyy super ze juz zakup wozkow za wami fajnie ze sie takie okazje wam trafily:-) ja mam 3 typy ale jeszcze ie wiem a ktory sie zdecyduje na pewno bede kupowala na allegro z polski bo tu ceny startuja od 400 funtow za jakiegos zwyklaka i to tylko z gondola a poza tym wybor marny i wiekszosc czrnego koloru:confused2:
Kliki a ty kolyske zamiast lozeczka kupilas czy to i to bedziesz miala bo mi sie podobaja takie cuda jak kosze czy kolyski tylko ie wiem jak z funkcjonalnoscia jak myslicie a moze ktoras miala prosz o opinie chcialam wam wstawic linki jakie mnie dokladnie interesuja ale cos nie moge

Ostatnia edycja:
andzik- no widzisz, a ja dla odmiany będę na 90% próbowała jakoś ściągnąć wózek z ebay'a uk. Bo ceny niższe i większy wybór i nie są zmaltretowane, ale my szukamy podwójnego wózeczka z racji na małą różnicę wieku więc może na tym polega różnica ;-)
A tak w ogóle to mam dwa typy:
abc design zoom- (chyba ktoś też się na niego tu z forum namierza jesli dobrze pamiętam) ale przeraża mnie jego waga :szok: i koła nie są pompowane ...
albo jane powertwin- ale nie ma gondoli normalnej do niego.
Jednak z normalnym wózeczkiem było łatwiej :-D

Julianna ale czy bedziesz tez lozeczko kupowala czy tylko ten kosz? Dokladnie o takie mi chodzi albo ta kolyska co jest na dole stronki wyglada a wieksza wiec na dluzej starczy no i pobujac mozna w razie czego sama nie wiem:baffled:
Agata no widzisz jak to jest:rofl2: a ty szukasz uzywanego?

reklama
agata ja kupilam swoj wozek od ludzi, ktorzy nabywaja w uk i sprowadzaja do pl :) rzeczywiscie taniej i sa w bardzo dobrym stanie :) - moj wozek bedzie za tydzien to wrzuce zdjecia - to ze z uk musze dluzej na niego poczekac. roznica w cenie uzywanego wozka to ok 300zl mniej

Do góry