reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Dziękuję - opłacało się. Powiem Wam dziewczyny, że ja już mam całą szufladkę ubranek - trochę mi się zebrało po siostrzenicy i takie tam :)) Co do zbednych niezbednych porannakawa dziekuje :) Mysle, ze przyda nam sie wypowiedz kazdej juz mamy co jej sie przydalo, a co nie - i odczucia :) Ja wlasnie czekam na wozek hahahah : ) kurier juz w drodze.

Jejku a ja jeszcze nic nie mam i na razie o tym nie myślę. Niby oglądam w necie ale jeszcze nie kupuję, bo nie mam gdzie to pomieścić :no:

Reniuszek ale Ci kochana zazdroszcze tego wozia :D Ja dopiero sie zaczne rozgladac po swietach , juz nogami przebieram :D ​ . Wklej zdjecia jak dojdzie !! :)

Wolę magazynować teraz , co do wózka akurat pieniążki jakieś zaoszczędzone miałam, a że u mnie panuje trend do rozpływania się gotówki po czasie......to lepiej teraz :) tym bardziej, że okazja - wózek używany jedzie z UK. W wolnych chwilach zabiorę się za przemeblowanie pokoju :)

widzę dziewczyny że zaczynacie już zakupowe szleństwo:-) iza i reniuszek ciuszki bomba:tak: porannakawo co do ciuszków w rozmiarze 56 i kaftaników to sie zgadzam w 100% że są zbędne ale gąbke do wanienki ja sobie chwalę-choć zmieniałam ją często to jednak jest straszna wygoda bo obie ręce masz wolne ale widziałam już takie plastikowe wkłady do wanienki więc może tym razem tego spróbuję;-)

izka, reniuszek - super ciuszki:) ja się na razie jeszcze nie rozglądam, ale może po dzisiejszej wizycie....
porannakawa - super pomysł z tymi przydatnymi i nieprzydatnymi rzeczami; to moja pierwsza ciąża, więc fajnie będzie poznać opinie już doświadczonych mam;-)

Kobietki mam wozek !!! a raczej caly komplet - biore aparat , siostrzenice i idziemy testowac spacerowke ! :) wrazenia, opis, obiekcje itd po powrocie ! alez jestem szczesliwa !!! : ))))))))) tymbardziej, ze zlozylam go w niecala minute bez instrukcji obslugi !!!

reklama
To rób zdjęcia :)
Ja jeszcze nie mam kompletnie NIC czekam na pierwszą lepszą wypłate która będzie dopiero w styczniu :szok:
Na allegro znalazłam wózek w którym się zakochałam jeszcze muszę poszukać go gdzieś w sklepie i zobaczyć czy nadal tak mi sie podoba. A wy dziewczyny co o nim sądzicie Espiro Vector 2011! 3w1 15 elem. wys. 0zł (1927794805) - Aukcje internetowe Allegro
Potrzebuję czegoś lekkiego czegoś co się szybko składa i mało miejsca po złożeniu zajmuje.

Do góry