reklama
klaudoos ja myslę że sporo masz tych kocykow, powinny wystarczyc...ja planuje kupic dwa i w razie czego dokupie jak sie okarze ze mi nie wystarcza. Myslałam o dwóch polarowych....a moze faktycznie lepiej kupic jeden cienszy i jeden grubszy...
A maly kocyk to jakie wymiary ma??i tak samo duzy jakie ma wymiary??
a materac zamówiłam gryka-kokos-pianka.
A maly kocyk to jakie wymiary ma??i tak samo duzy jakie ma wymiary??
a materac zamówiłam gryka-kokos-pianka.
modlicha83
Fanka BB :)
ja jeszcze nie mam ręczników, a kocyk to jeden cienki polarowy, co m dostał, na oddawaniu krwi.. Muszę sobie to do mojej listy dopisać...
Dominika81
ja mam jeden mały chyba 70x70 - kompletnie był nietrafiony ten rozmiar, bo używałam go raptem z 3 miesiące, a potem poszedł do kartonu.
drugi mam 100x100 i ten używamy do dziś
także myślę, że kupię jeszcze ze 2 100x100 i myślę że mi starczy dla dwóch synków, szczególnie, że starszego wycieramy już czasem zwykłymi, jak ten z kapturkiem jest w praniu
a materacyk akurat mamy kokos-pianka-kokos
drugi mam 100x100 i ten używamy do dziś
także myślę, że kupię jeszcze ze 2 100x100 i myślę że mi starczy dla dwóch synków, szczególnie, że starszego wycieramy już czasem zwykłymi, jak ten z kapturkiem jest w praniu
a materacyk akurat mamy kokos-pianka-kokos
reklama
giovannessa
Claudia - poszukaj dokładnie, ja dokładnie taki kocyk kupiłam na Allegro chyba bezpośrednio od producenta parę zł taniej - zawsze to jakaś oszczędność... ale naprawdę jest świetny, milusi i mięciutki. Mam ten "niebieski z pieskiem".Kocyka jeszcze nie mam, będę się musiała zaopatrzyć....
*BOBAS*Śliczny, miękki, cieplutki KOCYK puszysty (1317834802) - Aukcje internetowe Allegro
te mi się strasznie podobają, jak nie dostanę, to chyba coś takiego kupię :-)