Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam taki po Marcelku, sprawdzi się ale przy większym dziecku, nadaje się na ok 3 miesiące, wcześniej dziecka w tym nie widac po prostu i niepewnie na ręce się bierze. Sprawdzi sie na wczesną wiosnę do wózka, będzie wtedy w sam raz.A co myślicie o czymś takim zamiast tradycyjnego rożka Wielofunkcyjne okrycie NIKI - kocyk, rożek, śpiworek myślicie że się sprawdzi??
wrzuca sie do worka i tak pierze, ja tak pralam spaghetti.. ale juz zdecydowalam ze nie biore, macie rację slicznie wyglada ale siedlisko kurzu!Klaudoos śliczneAle jak to prać???
Julka - rożek chyba powinien być twardszy, tak mi sie wydaje. Ale ja w ogóle na przykład nie używałam rożka.
Wklejam też tutaj linka do mojej aukcji, jakby była któraś zainteresowana:
Zestaw 57 szt. ubranek dla księżniczki. (1339774399) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki dziewczyny za doradę, chyba taki małemu sprezentuje ale głównie po to żeby mógł w tym spać.
Joasiab a Ty jak sobie radziłaś jak nie miałaś rożka, bo mi te zwykłe rożki jakoś nie przypadły do gustu i szukam alternatywy, chociaż najchętniej wolałabym małego nosić w samych śpiochach a nie takiego usztywnionego ;-)