a czy ten krem jest od urodzenia czy jak wszystkie Nivea od 1 miesiąca? Pytam bo kupiłam dzis głownie z myśla o moje buzi Sopelek na każdą pogodę Flosleku i jest od 6 a już myslałam ze sie podzielę z moim Antosiem
ja dziś w sumie nie planowanie byłam w Rossmanie i kupiłam te pieluchy pampers z promocji, chusteczki Nivea baby new born sensitive bo też w promocji, dla siebie Biały Jeleń i maxi podpaski, a w aptece Tantuum rose, Bepanthen także do szpitala mam już wszystko, lada dzień przyjdzie pościel dokupić mi zostało tylko oliwke i kremik Ziajki do płynu bo na początek wolę nie mieszać a że są to małe butelleczki więc myśle że starczą na nieco może ponad miesiac i potem też przejdę na Nivea
mój mąż jest technologiem kosmetyków i mam eksperta w domu co do kosmetyków i zawsze analizujemy składy a ostatnio mi opowiadał jak ze swoim szefem (pracuje w laboratorium, bada kosmetyki itp) który ma synka i czeka na drugie weszli na temat kosmetyków dla dziecii i mówił, że najlepsze są kosmetyki Nivea, Bambino, Ziajka a absolutnie nie Johnsona bo sie nie różnią składem od normalnych dla dorosłych ajakiś tam płyn czy szampon ma taki sam skład jak płyn do mycia naczyń