• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Aniwar - świetny ten kombinezonik :-)
Ale ja bym się jednak na Twoim miejscu zastanowiła jeszcze nad tym rozmiarem - zakładając nawet, że dzidziek będzie miał 58 cm po urodzeniu, to przecież razem z głową, którą ma bardzo dużą - czyli z kapturkiem... żeby Ci się nie utopił w nim na początku...

reklama
Blondi 84-kupuję na 100%, czekam po prostu na koleżankę bo będziemy razem zamawiać za jedną przesyłką a ona czeka na wypłatę.
ogólnie widziałam je na żywo i wykonanie i wszystko super no i zdecydowana jestem.

No własnie caly czas mysle nad tym rozmiarem....tez nie chcialbym zeby mi wyrosl i zebym musiala jeszcze tej zimy kupic kolejny kombinezon.....

dziewczyny pomyslilo mi sie....podkłady czyli podpaski to mam Absorgyn (2 opakowania), one na zdjeciach tak fajnie plasko wygladaja i ze rozchodza sie na gorze a jak je wyjelam to sa zwykle prostakatne,ciekawe na ile sie sparwdza....a te podkłady do przewijania albo na lozko to mam happy bella (1 opakowanie-10 sztuk). Zawsze mi sie myli jak ktore sie nazywaja:zawstydzona/y:

W sumie macie chyba racje...bo tam napisali ze dlugosc kombinezonu bez kapturka 57 cm a przeciez glowke dzidzia bedzie miala w kapturku a nie w kombinezonie.....to nawet jak bedzie mial w marcu caly ponad 60 cm to przeciez razem z glowka a nie sam tulow.....ja wiem, ze te moje pytania to sa tkie glupawe ale ja kompletnie nie mam pojecia w takich sparwach:zawstydzona/y:jak to dzieci rosna i jak szybko....
Chyba w takim polarkowym mu nie bedzie za zimno? oprocz tego kocykiem bedzie przykryty noi wozek tez ma pokrowiec to chyba mi nie zmarznie?

aniwar nie martw sie wydaje mi się ze wszystkie mamy kombinezony 62 albo 56 :) i spokojnie nam do wiosny wystarczą. A dziecko i tak na początku całe pokurczone jest ze nawet te 56 jest duże

czytam o Waszych kombinezonach i postanowiłam zobaczyć jaki ja mam rozmiar...68 a byłam pewna że 62, Kurcze to teraz jeszcze muszę kupić jeden mniejszy... a myślałam, że chociaż ten temat mam z głowy:-(

ja mam 2 kombinezony jeden rozowy do tego rekawiczki tak na oko ma cos kolo 56 albo ciut wiecej w srodku jest tylko napisane first size wiec podejrzewam ze 56, a drugi czerwony 62. mam nadzieje, ze wystarczy. ja mamuska letnia wiec dla mnie nowosc jezeli chodzi o ubieranie dziecka w zimie i to noworodka

ja stwierdzilam, ze doloze troche wiecej i kupie lepsze bo u mnie te bella mama kosztuja kolo 6 zeta a po aptekach mi sie nie chce latac :-P a nmiezbyt milo wspominam te bella a pozatym dostane do domu no i majtaloty odrazu kupie i bede miala z glowy wszystko za jednym razem

Ostatnia edycja:
samantaa narazie nie kupuj, jak juz masz 68 to zostaw i zobaczysz jak dzidzia bedzie sie w nim czula...a dokupic zawsze zdazysz.

Ja bym chciala na ta zime miec jeden kombinezon i dlatego sie tak ciagle waham jaki rozmiar.
A jak myslicie kiedy te zimowe kombinezony zmienimy na troche ciensze?? tak poczatek kwietnia chyba??albo nawet moze w polowie??

malutk_a no wlasnie dla mnie tez nowosc....a wiadomo pod tym kombinezonem bedzie miala dzidzia jeszcze jakies cieple ubranka i dlatego mysle o rozm.68 a z drugiej strony nie bedzie smigac w nim do czerwca czy maja tylko krocej...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry