Dziewczyny, ja dziś jestem przeszczęśliwa...:-) udało mi się wyciągnąc męża na zakupy do sklepu z dziecięcymi rzeczami z zamiarem obejrzenia łóżeczek i innych rzeczy by później porównać ceny z allegro i w końcu zamówić, bo wiadomo zamawiać w ciemno jak się czegoś nie widziało to ciężko.
A tymczasem w sklepie spodobało nam się jedno łóżeczko co prawda takie zwykłe, o którym wcześniej nawet nie myślałam (chciałam Radka VII) w kolorze białym transparentnym i nas urzekło (będzie pasowało do szafy i komody którą ma zrobić stolarz)i oboje stwierdziliśmy że lepiej kupić tańsze a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na lepszą pościel. Do tego kupiliśmy materac, wspomnianą już pościel -
POŚCIEL 3 CZĘŚCIOWA FERETTI BAKTERIOSTATYCZNA ! (1340958369) - Aukcje internetowe Allegro w kolorze bella lime - na żywo wygląda naprawdę rewelacyjnie, wypełnienie, baldachim, butelki i kilka innych pierdół :-)
Najlepsze w tym wszystkim, że jak teraz sprawdzam ceny na all. i porównuję to widzę, że nie przepłaciliśmy a nawet zaoszczędziliśmy bo np. posciel wyszła 20-30 zł taniej niż zamawiając przez internet.
Teraz widzę, że nie ma co zadużo oglądać bo człowiek tylko traci niepotrzebnie czas, zawraca sobie głowę a jak było w moim przypadku i tak kupiłam co innego niż wcześniej zamierzałam. Szczególnie zadowolona jestem z tej pościeli bo miałą być całkiem inna ale jak zobaczyłam nowe wzory to się w nich zakochałam :-) a to co chciałam wcześniej nagle przestało mi się podobać (może dlatego że przez to ciągłe obserwowanie, oglądanie i potrzenie gdzie taniej upatrzyła mi się)
Zatem nieplanowane zakupy udały się rewelacyjnie!!!
Teraz do kupienia zostały mi kosmetyki, podkłady itp. ale to już przez all. i nieszczęsny kombinezon w rozmiarze mniejszym chociaż jak nie znajdę nic fajnego i tańszego to będę musiała sobie jakoś poradzić z tym co mam