• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Tonia-Wow naprawdę pereleczka:) i to jeszcze taka cena..super,Ja muszę poczekać do rozwiązania i też lecę buszować....

ostatnio wygrałam dla małej aukcję za 11zł sukienusia ,bluzeczka z długim rękawkiem i opaska z kokardką(będzie na święta wielkanocne) za 11 zł.
I ten kombinezon wójcika co wklejałam śliwkowy...jednak sie na niego zdecydowałam...nowy ....a w skl drugie tyle.Dzisiaj zapłacę...moze przyjdzie mi do piątku:)
W sobot elicytowałam fajny z coolclub błękitny z zyrafką...ale zapomniałam o aukcji i mnie przelicytowali:(,ale to nic bo wczoraj kupiłam ten:)

reklama
Chyba musiałam być grzeczna w tym roku, bo właśnie odwiedził mnie Mikołaj w postaci kuriera z DPD z paczką od teściowej. Właśnie skończyłam wszystko oglądać i normalnie poryczałam się jak bóbr. Niesamowita jest ta kobieta. Nie dość, że nie muszę niczego kupować z ubranek, bo wszystkiego mi nakupiła, to jeszcze wszystko, co dostałam jest wyprane i wyprasowane. A w komplecie dostałam jeszcze koncentrat do prania rzeczy dla Dzidzi, bo kupiła kilka (mam nadzieje, że nie będzie uczulał, bo pachnie obłędnie).

Dostałam dużo ubranek. Ale nie wiem, czy robić zdjęcia i Wam wrzucać, bo nie chcę zanudzać. No chyba, że macie takie życzenia, to wybiorę jakieś perełki.

Do tego jeszcze sterylizator do butelek do mikrofali.

Taką pozytywkę, tylko, że wersja francuska POZYTYWKA DOBRANOCKA FIRMY VTECH WYPRZEDAŻ! (1352847208) - Aukcje internetowe Allegro

Ręczniczki z kapturkami.

A dla mnie dwie koszule do karmienia. Strasznie się ucieszyłam, bo na allegro większość jest takich samych. Stanik do karmienia i trzy pary majtek w komplecie do tego stanika.

Jestem megaszczęśliwa!!!:-):-):-)

Chyba musiałam być grzeczna w tym roku, bo właśnie odwiedził mnie Mikołaj w postaci kuriera z DPD z paczką od teściowej. Właśnie skończyłam wszystko oglądać i normalnie poryczałam się jak bóbr. Niesamowita jest ta kobieta. Nie dość, że nie muszę niczego kupować z ubranek, bo wszystkiego mi nakupiła, to jeszcze wszystko, co dostałam jest wyprane i wyprasowane. A w komplecie dostałam jeszcze koncentrat do prania rzeczy dla Dzidzi, bo kupiła kilka (mam nadzieje, że nie będzie uczulał, bo pachnie obłędnie).

Dostałam dużo ubranek. Ale nie wiem, czy robić zdjęcia i Wam wrzucać, bo nie chcę zanudzać. No chyba, że macie takie życzenia, to wybiorę jakieś perełki.

Do tego jeszcze sterylizator do butelek do mikrofali.

Taką pozytywkę, tylko, że wersja francuska POZYTYWKA DOBRANOCKA FIRMY VTECH WYPRZEDAŻ! (1352847208) - Aukcje internetowe Allegro

Ręczniczki z kapturkami.

A dla mnie dwie koszule do karmienia. Strasznie się ucieszyłam, bo na allegro większość jest takich samych. Stanik do karmienia i trzy pary majtek w komplecie do tego stanika.

Jestem megaszczęśliwa!!!:-):-):-)

wklejaj wklejaj pochwal się ;)

aniwar- jeszcze tak dla ciekaawosci napisze Ci ze kolezanka urodzila synka mial dlugosc 57cm (ciuszki 56 wszystkie duze) tydzien temu babcia go mierzyla a mial skonczone 3mies i kilka dni i mial 63cm. ona mu teraz zaklada ciuszki 62 i sa ok.. a to juz 3miesiace minely

Ja tez mam kilka ciuszkow rozmiar 62 i 74 i jak przylozylam do siebie to sa takie same....dlatego juz wiecej nie kupuje i w praniu wyjdzie co mi jeszcze potrzeba...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry