• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

No to wrzucam. Zdjęcia robione były na poszewce od poduszki, więc możecie sobie wyobrazić, jakie to wszystko maleńkie:laugh2:

Uploaded with ImageShack.us

Te bodziaki są w rozmiarze 00M czyli dla niemowlaka tuż po urodzeniu. Aż zrobiłam zbliżenie z centymetrem, bo nie mogę uwierzyć, że dziecko może być aż takie małe.

Uploaded with ImageShack.us

To tyle dla dzidzi. Reszty nie fotografuję, ale mam jeszcze dwa razy tyle bodziaków i pajaców + trzy białe kaftaniki na troczki bez nadruków.

Zaraz wrzucę jeszcze koszule do karmienia na zadbane stycznówki.

reklama
Kashyaa piękna wyprawka!!! Takiej teściowej to tylko pozazdrościć!!! Niestety nie każda ma takie szczęście - ja nie mam :)

Co do rozmiarówki H&M to jest rzeczywiście troszkę zawyżona, ale dzięki temu ubranka można dłużej nosić, bo są tak uszyte, że tu i tam można coś podwinąć, potem odwinąć... :) Mam pełno dresików, bluzeczek i spodenek tej firmy. Jestem w niej poprostu ZAKOCHANA!!!

a my własnie bylismy na zakupkach mikołajkowych dla Szymonka- kupiliśmy mu ręczniczek z kapturkiem, prześcieradełko, myjkę, termoopakowanie, kocyk, skarpetusie, niedrapki i dla mamusi staniczek do karmienia czarny :-) teraz wszystko sie płucze w pralce...

reklama
piękne ciuszki :) mój ostatnio wziął pajaca i mi mówi "a to dzieci takie małe są" a ja na niego oczy i mu pokazuję że pajac na 68cm i mu mówie że takie to bedzie pólroczne :D to miał zonka hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry