Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję bardzo, z tego co widzę to większość rzeczy potrzebnych ma ten sprzedawca. Malutk_a chodzi mi o kosmetyki i akcesoria po porodzie. Jeszcze wymieniałyście jakiegoś drugiego sprzedawcę, jak mogę namiary to będe wdzięczna.JA ZAMAWIAŁAM W MYSZKA-SKLEP Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
JAKIEŚ DZIEWCZYNY TEZ ZAMAWIAŁY
JA BYŁAM ZADOWOLONA
Dziękuję bardzo, z tego co widzę to większość rzeczy potrzebnych ma ten sprzedawca. Malutk_a chodzi mi o kosmetyki i akcesoria po porodzie. Jeszcze wymieniałyście jakiegoś drugiego sprzedawcę, jak mogę namiary to będe wdzięczna.
Kochaniutkie a napiszcie mi cos odnosnie tego OILATUM:-) Czy to ma być Emulsja do kąpieli Soft?
Rozumiem że tą emulsję wlewa sie do kąpieli i służy ona jako co? Jako mydełko i szampon czy chodzi o to że normalnie używa sie np innego, zwykłego mydełka czy szamponu dla dzidzi a oilatum to daje tylko to że nawilza skórę i potem nie stosuje się już oliwki?
Nigdy tego nie uzywałam a pierwszego synka wychowałam na Bambino- szampon, krem, mydełko i oliwka ale skoro tak wiele z Was już to używa to pewnie jest dobre:-)