• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Aniwar masz rację - wczoraj z mężem wyjeliśmy nasze łóżeczko by sprawdzić czy nie jest poobijane by w razie czego wymienić na inne i faktycznie nieładnie pachniało. Wypełnienie poscieli też zamierzam tylko wietrzyć ale czekam na mróz a jak na złość temperatura jest bliska 0 st. - a może faktycznie je wyprać? co sądzicie?

Z rozłożeniem łóżeczka poczekam jeszcze trochę, może w święta - przez miesiąc powinno się wywietrzyć i przestać pachnieć nowością

reklama
Gosia_27 ja swoje wypełnienie- kołderkę i podusię, pomimo ze nówki wyprałam normalnie w pralce.:tak: Wrzuciłam na 40 C na program taki delikatny do wełny, z lżejszym odwirowywaniem i jest super. Prałam zarówno komplet wypełnienia do łóżeczka jak i do wózka.;-)

Dziewczyny mam pytanie odnosnie termometrow. Chodzi mi o te elektroniczne, do ucha i czoła. Kupilam na allegro taki za jakies 50 zł i masakra!:szok:Za każdym razem pokazywał inną temperture, począwszy od 32 do 40stopni C :szok: Odeslalam go oczywiscie, gościu nie robil problemu i kase zwrócił, no ale teraz nie mam termometru i nie bardzo wiem , ktory moze byc na prawde dobry, a najlepiej zeby był z polecenia i już sprawdzony:tak:

Napiszcie proszę jakie Wy macie termometry i czy jestescie zadowolone
;-)

Ja dzisiaj wybrałam się do lumpeksu i się pokusiłam a obiecałam że mam już tyle że nic nie będę kupować z ubrań, ale akurat były fajne więc kupiłam. :-)
20101208_002.jpg20101208.jpg20101208_003.jpg
a to wczoraj dostałam od koleżanki.
20101208_004.jpg
zdjęcia mi nie wyszły, bo komórką.

malta - ja też nie mam jeszcze termometru typowo dla dzidzi, bo mam jeden elektroniczny taki dla nas w domu i właśnie zawsze wskazuje dziwne temperatury:/ ja chyba poczekam z zakupem i powiem chrzestnej aby kupiła małemu - w aptece widziałam za 180 zł i dla nas to za drogo...ale chrzestna po porodzie coś może wreszcie małemu kupić:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry