Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ribi - fajnie tam jest w tej szkole rodzenia??? do mnie na oddzial przychodzila pani od karmienia wlasnie z Twojej szkoly. Kobietka byla fenomenalna!!!
Bardzo fajnie....dużo ciekawych rzeczy mówią i radzą co i jak....dlatego coraz mniej się boję porodu....ale zobaczymy w praniu
skoro i za czwartym nie wyszło, to może ja już nie będę próbować... niebieskie ciuszki w samochodziki w sumie też są słodkieKochana ale zawsze za drugim razem może się uda dziewczynka?A teraz się ciesz, że fajny chłopak będzie....
![]()

skoro i za czwartym nie wyszło, to może ja już nie będę próbować... niebieskie ciuszki w samochodziki w sumie też są słodkie![]()
Niekoniecznie, bo u znajomego córa dopiero siódma wyszła... a na to to ja się zdecydowanie nie piszę ;-)Kochana za piątym razem pewnie byłaby już na 100%ale może faktycznie jednak zaprzestań na 4 bo niebawem to drużyne piłkarską będziesz miała i to bez żadnej babeczki
![]()
A jakie boskie są takie miniaturowe koszule w kratę i bojówki z kieszeniamiskoro i za czwartym nie wyszło, to może ja już nie będę próbować... niebieskie ciuszki w samochodziki w sumie też są słodkie![]()