Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I koniecznie kolejkę, to moja ulubiona zabawkaDlatego Tosia będzie też miała autka, żeby się tatuś mógł nacieszyć ;-)

Wiesz - moja Anka to się wcale lalami nie bawi - za to autka kładzie do łóżeczka i przykrywa kocykamisamantaa, my ubranek w kolorze różowym mamy znikomą ilość, ostatnio dostaliśmy dwie siaty ciuszków po synku znajomych, więc męskie kolory też mamy w szafie, do tego z małżem postanowiliśmy, że nie będziemy stygmatyzować dziecka ze względu na płeć i Tosię nauczy grać w piłę jak tylko się chodzić nauczy :-)
Bo to niestety tak jest, że dla chłopców są fajniejsze zabawki i ubranka, dla dziewczynek tylko wszechobecny róż i lalki... Dlatego Tosia będzie też miała autka, żeby się tatuś mógł nacieszyć ;-)
Wiesz - moja Anka to się wcale lalami nie bawi - za to autka kładzie do łóżeczka i przykrywa kocykami