reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

claudia - ciuszki zajefajne ! świetne i jak duuużo :-)
ja też dzisiaj dostanę od mojej mamci 2 torby ciuszków dla Szymcia (kupowała od początku ciąży) i już się nie mogę doczekać ...:-)

reklama
A mi właśnie przyszła pierwsza paczka z allegro. Jestem pozytywnie zaskoczona. Kupiłam na razie rzeczy potrzebne po porodzie bo ciuszki to już mi rodzina szaleje i kupuje (chociaż ja też czasem). I za niecałe 85 zł przyszło mi: dwie pary skarpetek, łapki niedrapki, patyczki do uszu dla niemowlaka, płatki cleanic, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe, podpaski poporodowe, 5 pieluch tetrowych, no i śliczny rożek - becik. Zamówiłam w sobotę a przed chwilą już miałam. I zaraz siadam i zamawiam następną partię (mąż mi głowę urwie :)). wyprawka.jpg

A mi właśnie przyszła pierwsza paczka z allegro. Jestem pozytywnie zaskoczona. Kupiłam na razie rzeczy potrzebne po porodzie bo ciuszki to już mi rodzina szaleje i kupuje (chociaż ja też czasem). I za niecałe 85 zł przyszło mi: dwie pary skarpetek, łapki niedrapki, patyczki do uszu dla niemowlaka, płatki cleanic, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe, podpaski poporodowe, 5 pieluch tetrowych, no i śliczny rożek - becik. Zamówiłam w sobotę a przed chwilą już miałam. I zaraz siadam i zamawiam następną partię (mąż mi głowę urwie :)). Zobacz załącznik 289394

kate - podaj nazwe sprzedawcy z allegro. może i ja sie skusze :-) bo rzeczywiscie tanio wyszlo.

kate - podaj nazwe sprzedawcy z allegro. może i ja sie skusze :-) bo rzeczywiscie tanio wyszlo.

Wysyłam namiar i polecam. U jednego sprzedawcy jest wszystko. Na zdjęciu nie widać jeszcze majtek poporodowych i pieluszki kolorowej która była gratis. Tak jak napisane przesyłka ekspresowa. Ja już szykuje się na ręczniki z kapturkiem i inne bajery (mam odłożone 300 zł głęboko w portfelu) więc mogę zaszaleć. Pozdrawiam. ROŻKI ROŻEK BECIK Usztywniony kokosem w 24h (1244412931) - Aukcje internetowe Allegro

szalejecie dziewczynki :) a ja patrze i oczka ciesze piękne Ubranka!! .... mam duzo ciuchów po Tomaszku bo tez szalałam na allegro :) ( wychodzic z domu nietrzeba, płacisz przy odbiorze.. i jeszcze na 4 pietro Ci wniosą).. teraz wiem ze bede musiała dokupic takie spiochy rozpinane od szyjki az po nogawkę.. albo i dwie nogawki.. bo my tez duzo dostalismy własnie takich od szwagierki.. ale poszły dalej w ludzi.. wiec teraz musze kupic a spisywały sie rewelacyjne:)...

Jejku, ale cudne macie te ubranka:-) Tak miło popatrzeć:-) Ja za niedługo też zakupy jakieś porobię:-)
klaudoos, tylko pozazdrościć męża:-) Mój to zostawia na mojej głowie w czym synek będzie chodził:sorry2:

dziewczyny - naszło mnie takie pytanie - jakie czapeczki (chodzi mi o te po domu, po kąpieli) dla waszych dzieciaczków będziecie kupowały? zawiązywane czy nie? bo właśnie zastanawiam się czy takiemu maluszkowi nie będzie sznureczek przeszkadzał pod szyjką?

reklama
dziewczyny - naszło mnie takie pytanie - jakie czapeczki (chodzi mi o te po domu, po kąpieli) dla waszych dzieciaczków będziecie kupowały? zawiązywane czy nie? bo właśnie zastanawiam się czy takiemu maluszkowi nie będzie sznureczek przeszkadzał pod szyjką?

Ja mam i takie i takie
czyli pilotki i zwykle ale te zwykle pewnie będą spadać

może ktoś doświadczony się wypowie....

Do góry