Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A mi właśnie przyszła pierwsza paczka z allegro. Jestem pozytywnie zaskoczona. Kupiłam na razie rzeczy potrzebne po porodzie bo ciuszki to już mi rodzina szaleje i kupuje (chociaż ja też czasem). I za niecałe 85 zł przyszło mi: dwie pary skarpetek, łapki niedrapki, patyczki do uszu dla niemowlaka, płatki cleanic, wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe, podpaski poporodowe, 5 pieluch tetrowych, no i śliczny rożek - becik. Zamówiłam w sobotę a przed chwilą już miałam. I zaraz siadam i zamawiam następną partię (mąż mi głowę urwie). Zobacz załącznik 289394
kate - podaj nazwe sprzedawcy z allegro. może i ja sie skusze :-) bo rzeczywiscie tanio wyszlo.

dziewczyny - naszło mnie takie pytanie - jakie czapeczki (chodzi mi o te po domu, po kąpieli) dla waszych dzieciaczków będziecie kupowały? zawiązywane czy nie? bo właśnie zastanawiam się czy takiemu maluszkowi nie będzie sznureczek przeszkadzał pod szyjką?