Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie dosc,ze drogie to jeszcze dosc spore, ja juz miejsca w mieszkaniu nie mam na te graty wszystkie
a do tego my w kawalerce mieszkamy fakt że 40 m ale i tak wszystko zawsze wala sie pod nogami
znalazłam taki podoba mi sie bo duzy :-)Sa tez takie z zabawkami w srodku ale wiadomo kosztuja wiecej a tak pomyslałam że zabawki to wrzuce te co Piotrek ma ewentualnie poprzyczepiam cos własnej roboty:-)
niezbyt pozytywna - nie wiem chyba chodzi o niezbyt twarde podloze
ale to juz sama wymyslam bo nie wiem czemu nie polecaja
i lekarka przy szczepieniu tez nam kazala uwazac na chodziki i na kojce wlasnie
najlepiej nie korzystac powiedziala
Natalia a ja slyszalam o kojcach taka opinie jak o chodzikachniezbyt pozytywna - nie wiem chyba chodzi o niezbyt twarde podloze
ale to juz sama wymyslam bo nie wiem czemu nie polecaja
i lekarka przy szczepieniu tez nam kazala uwazac na chodziki i na kojce wlasnie
najlepiej nie korzystac powiedziala
![]()

Ale to może rzeczywiście chodzi o to podłoże...ale to chyba odnosnie chodzenia w takim kojcu bo przy siedzeniu to i tak nie ma różnicy nie?
niektore kojce maja twarda podloge wiec moze zwroc na to uwage bo niedlugo maly zacznie wstawac 
fakt w sklepie byl 150 zl drozszy
ja np kupilam w sklepie ale w cenie identycznej jak na allegro bo na 4 aukcje z tym modelem 2 byly tego pana - wlasciciela sklepu
:-)wiec i na przesylce zaoszczedzilam
i po sklepie pojezdzilam