Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zwłaszcza to drugie jest ładniutkie... ale jeszcze bardzo podoba mi się to krzesełko:
Drugie znacznie lepsze, choć może troszkę za smutne kolorystycznie.. no sama nie wiem
Ja się nie rozglądam za krzesełkiem 2 w 1, bo teraz na rynku są tak śliczne mebelki dla dzieci że jak już Milenka będzie chodziła, to będę wolała kupić jej jakiś słodki komplecik mebelek typu stolik + krzesełka 
Mniej miejsca zajmuje niż takie ze stolikiem, można je złożyć i schować gdzieś za szafę i można regulować wysokość, a na tgym przecież mi w sumie zależy.
>
wiadomo jak dzieci jedzą i połowa jedzonka na nich i na krzesełku bedzie ;-) a z drugiej strony do materiału plecki się nie kleją
Ja dostałam krzesełko i większego wyboru nie mam jak miec z ceratka ale myślę że jak dziecko ma ubranko to aż się tak nie będzie kleić do niego a jeśli tak to coś dokupię by położyć. ;-)
Posiłek nie trwa wiecznie więc na ten czas na pewno nic się Tosi nie stanie jak sobie posiedzi na ceracie:-)