reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek, teraz to wyszlo tak jak by mi nie zalezalo na zyciu czy zdrowiu mojego dziecka:confused:
a co do tych testow to nawet nie wiedzialam ze sa takowe oceny....z tej strony patrzec to rzeczywiscie ten coneco nie jest za dobry.
Teraz juz wiem na co zwracac uwage i ze atest to nie wszystko:no:

Ja nie uważam że ci nie zależy bo mnie tez na taki nie stać mój Robert ma po 1100zł wypłaty a ja dostaje 400zł a samych opłat mamy z 600zł więc mnie nie równiez nie stać i nie uważam że w ten sposób oszczędzam na życiu mojego dziecka!!! :dry:

reklama
Ja nie uważam że ci nie zależy bo mnie tez na taki nie stać mój Robert ma po 1100zł wypłaty a ja dostaje 400zł a samych opłat mamy z 600zł więc mnie nie równiez nie stać i nie uważam że w ten sposób oszczędzam na życiu mojego dziecka!!! :dry:

Ja też tak myślę, mój maż też zarabia tyle samo co Robert i tylko on pracuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y:I jak kupimy foteli to taki do max 600zł i do wagi 25kg, a nawet 36kg.

Mysia moja dostała śmiejącego się hipcia podobnego do tej krowy ale jak pociągniemy za sznurek i zaczyna się śmiać to moja robi wielkie oczy i podkówkę a czasem nawet płacze :-D powiesiłam jej na drążku z zabaweczkami i jedynie go łapie w rączki ;-)

Mysia, ja moge ci polecic smialo krzeselko HAppy snack chicco. jest prawie takie samo jak polly a teraz w sklepach chicco jest w prmocji za 250 zl :tak:

my mamy takie w kolorze froggy. i Martyna bardzo chetnie w nim siedzi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry