Miśka 5
Mamy lutowe'07
co myślicie o takim jeździku CHICCO AUTKO 4w1-MODEL'07,GWARANCJA 24m-wys 15 zł (201268513) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)
Fotelik CONECO ZENITH 9-25 Rowerek GRATIS (W-wa) (200368577) - Aukcje internetowe Allegro i taka FOTELIK SAMOCHODOWY ZENITH CONECO 9-25kg+9xBONUS!! (200532065) - Aukcje internetowe Allegro
Dzwonię do męża, a On, że mam poszukać czeskiego Rossmana i kupić tam te Rossmany. To tak szukałam, że pobłądziłam
Jak wreszcie znalazłam, to zmęczona wbiegłam złapałam wielką pakę Żółtych, a nie bordowych i jadę jeszcze do biedronki po rampersy. Po przyjeździe do domu okazało się że te żółte pieluchy są ceratowe

No i myślałam że się zastrzelę!!

Założyłam Stachowi tą ceratę, bo skończyły się inne, ale nie wiem czy takie pieluszki nie odparzą. Czy któraś z Was miała takie pieluszki??Ja długo myslałam nad zakupem fotelika i zdecydowałam sie juz na kiddy life pro 9-36kg.Jest najbezpieczniejszy ze wszystkich dostępnych na rynku, i zaden kolejny fotelik nie bedzie nam juz potrzebny
Calineczka Artyku?y dla dzieci i niemowl?t
szkoda mi by bylo tyle dac za cos takiego....zreszta nawet nie mialabym

**CHEROKEE**ŚLICZNA BLUZA**IDEALNA 68CM (200371346) - Allegro