reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Miśka, przede wszystkim dzieki za ten link z fotelikiem:-)bo szukalam szukalam i znalezc nie moglam. A jeszcze tylko mam pytanie jak bardzo sie on nachyla<jest niby 5 poziomow> Piszesz ze mala miala 9 msc jak w nim jezdzila, to juz duza. Bo ja chcialam Julke zaraz jak bedzie miala 9kg wsadzic do takiego:dry:

A co do prezentu to bardzo fajny taki samochodzik:tak::-)

Oliwia nie jest za duża, teraz waży niewiele ponad 8 kg. Mój brat poleca fotelik, bo tez się naszukał takiego z regulacją i jak najbardziej ten się okazał strzałem w 10. Poza tym ten ma jeszcze wkładkę redukcyjną z zagłówkiem.

Miśka, rzeczywiście fajny ten fotelik, zapisałam sobie w ulubione, bo pewnie w ciągu kilku najbliższych miesięcy trzeba będzie takiego zakupu dokonać.

A Chicco autko super sprawa!

Normalnie nie mogę się nadziwić swojej głupocie!! nie wiem dlaczego, ale ostatnio nigdzie nie ma dużej paki pieluszek Happy, a nam się kończą. Postanowiłam skoczyć na czechy do Hipernovej- mam blisko, bo tam ostatnio były. Najpierw wpadłam do Rossmana, żeby chusteczki kupić i tak sobie myślę, że może wezmę bordowe pieluszki z Rossmana, bo nie chce mi się jechać na te czechy, ale mój mąż nie lubi jak eksperymentuję, bo narazie to kilka paczek różnych pieluch oddaliśmy, więc zakupiłam korony i jazda. W Hipernovej nie było Happy,a ja z koronami w portfelu:zawstydzona/y: Dzwonię do męża, a On, że mam poszukać czeskiego Rossmana i kupić tam te Rossmany. To tak szukałam, że pobłądziłam:zawstydzona/y: Jak wreszcie znalazłam, to zmęczona wbiegłam złapałam wielką pakę Żółtych, a nie bordowych i jadę jeszcze do biedronki po rampersy. Po przyjeździe do domu okazało się że te żółte pieluchy są ceratowe:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i myślałam że się zastrzelę!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Założyłam Stachowi tą ceratę, bo skończyły się inne, ale nie wiem czy takie pieluszki nie odparzą. Czy któraś z Was miała takie pieluszki??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry