Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Fotelik X-landera jest jednym z największych w przedziale do 13 kg. Zastawiałam się kiedyś czy kupić Maxi-Cosi czy X-Lander, postawiłam oba w sklepie obok siebie i różnica w wielkości była znaczna. Tak więc Oliwka narazie się mieści, ale ja też mam wrażenie, że do 13 kg to w nim nie pojeździ
Jednak będę ją wozić w nim tak długo jak się da, bo następny fotelik bedzie już tylko siedzący, a takie maluchy, pomimo, że potrafią już siedzieć, to i tak często w czasie podróży śpią, a siedząca pozycja nie jest zbyt wygodna do spania.
A może znacie jakiś fotelik od 9 kg wzwyż, który ma regulowane oparcie i można je ustawić choćby tylko do pozycji półsiedzącej
A taki dokładnie fotelik Jumbo Trendy od 9 kg jaki wkleiła Nuśka, zamówiłam ze 2 miesiące temu na Allegro przyjaciółce. Jak narazie jest z niego bardzo zadowolona.
Jednak będę ją wozić w nim tak długo jak się da, bo następny fotelik bedzie już tylko siedzący, a takie maluchy, pomimo, że potrafią już siedzieć, to i tak często w czasie podróży śpią, a siedząca pozycja nie jest zbyt wygodna do spania. A może znacie jakiś fotelik od 9 kg wzwyż, który ma regulowane oparcie i można je ustawić choćby tylko do pozycji półsiedzącej

A taki dokładnie fotelik Jumbo Trendy od 9 kg jaki wkleiła Nuśka, zamówiłam ze 2 miesiące temu na Allegro przyjaciółce. Jak narazie jest z niego bardzo zadowolona.

a do 9 kg. Julci nie brakuje duzo, niby siedzi ale to jak ja podtrzymuje...i zreszta kregoslop tego nie wytrzyma....a nie mozna go jakos regolowac...hmmm...ach bede musiala poszukac czegos innego

od urodzenia Julcia ma fotelik BABY DESING DUMBO mial on ta wkladke, ale juz od dawna jej nie uzywam bo Julka jest za duza