reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek dzięki za info. Może się zdecyduję na tę książeczkę.

Z wkładki Oliwka już dawno wyrosła. A tą poduszeczka to nie wiem dokładnie jakiej jest wielkości, ale myślę, że na pierwsze 2-3 lata wystarczy. Mam nadzieję, że mała usiedzi w tej poduszeczce, bo nie mogę patrzeć na wiszącą głowę jak zaśnie.

reklama
mamy juz sojaczek gdzie maly udeza nogami i mu gra wiec to moge mu dostawic dlatego pomyslalam o tej co wkleilam link ale sama juz nie wiem.

a co do tej srugiej ksiazeczki to chyba fajniejsza bo malec moze ja sobie rozlozyc i jest dluga i nie musi wpasc ze trzeba obracac kartkami. takie jest moje zdanie.

Ja mam tez fajną książeczkę z Playgro- z gryzakiem. Tylko nie ma w niej lusterka, a chyba o to Ci kasia najbardziej chodzi...
My ani raz nie użylismy wkładki dla noworodków do fotelika. Tosia jakos od początku była do niej za duża:-)
Ale własnie- powiedzcie mi, jakie kupujecie następne foteliki?Które sa najlepsze i jakie polecają??Tzn wiem, że Maxi cosi są dobre. I nawet taki model Tobi mi się podoba- tylko nie podoba mi się cena:-(-ok 800zł:szok:
A dzisiaj wystawiłam na Allegro moja gondolę X-lander. Za 250 zł do licytacji. Ciekawe czy któś ja kupi. Jakby ktos z Waszych znajomych chciał kupic to się polecam:-DGondolka naprawdę wygląda jak nowa- jeszcze materacyk pachnie nowością...

Martula, my też w tym tygodniu nosimy się z zamiarem wystawienia swojej na Allegro. Mieliśmy zrobić to już ze 2 tygodnie temu, ale jakoś ciężko się zabrać, bo jeszcze nigdy niczego nie wystawiałam i nie wiem czy umiem w ogóle wystawić jakiś przedmiot :baffled:

Kasiu,wystawianie nie jest trudne.Podpowiedzi sa naprawde bardzo czytelne.Ja laik koputerowy juz wiem jak to sie robi,nawet zdjecia potrafiłam zmniejszyc:-D:tak:.

reklama
Martula, co do fotelika to my kupimyraczej taki
JUMBO TRENDY BABY DREAMS -SUPEROFERTA !!!!!!!!!!! (197923738) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ze nie koniecznie od tej osoby, chwycilam pierwszy lepszy zeby Ci pokazac....bardzo mi sie podobaja te foteliki i wygladaja na wygodne:-) z tej firmy raczej tez zadowolona jestem. Mam wozek z tego i fotelik dla malej...niby jest on do 13 kg. ale jakos wydaje mi sie ze sie w nim meczy, no i ta jazda tylem:dry:a mamy taki
Fotelik BABY DESIGN DUMBO z wkładką, 8 kolorów! (198150921) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry