Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Hmm.. no to muszę spytać moją mamę jak ona sobie radziła, bo wiem że ja miałam taki drewniany kojec, ale czy miał ochraniacz to nie mam pojęcia
Wcale nie planowałam kupować kojca, ale mama mnie jednak przekonała że jak dziecko zaczyna raczkować to jest to super sprawa.. Tycia masz rację... ale te siateczkowe to przecież są tak jak łóżeczko turystyczne, tyle że mają uchtywy (niektóre kojce). A łóżeczko turystyczne mamy... więc jest sens kupować wogóle jakiś kojec?
No to może taki: PLAC ZABAW - FANTASTYCZNY KOJEC DLA MALUCHA -OD SS (198515235) - Aukcje internetowe Allegro
w tym się z pewnością nie poobija a i z przeniesieniem tego to już na pewno nie będzie problemu
Wcale nie planowałam kupować kojca, ale mama mnie jednak przekonała że jak dziecko zaczyna raczkować to jest to super sprawa.. Tycia masz rację... ale te siateczkowe to przecież są tak jak łóżeczko turystyczne, tyle że mają uchtywy (niektóre kojce). A łóżeczko turystyczne mamy... więc jest sens kupować wogóle jakiś kojec? No to może taki: PLAC ZABAW - FANTASTYCZNY KOJEC DLA MALUCHA -OD SS (198515235) - Aukcje internetowe Allegro
w tym się z pewnością nie poobija a i z przeniesieniem tego to już na pewno nie będzie problemu

kazda z was ma racje wiec nie ma idealnego kojca no i co tu zrobic. moze faktycznie to krzeselko. juz sama ie wiem. chcialam cos co bedzie mogl wykorzystac juz teraz do rozwoju.moze jednak ta magiczna wyspe. rany co wybrac. 

hehe miałam wklęsłe ale trafiłam na świetną panią od laktacji która mi pokazała jak mam chwytać pierś i dać małej do buzi
I tak nie pomogłam z wyborem ale co tam