reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

a ja miałam problem z brodawkami jeszcze 2- 3 tygodnie temu
miełam tak popekane (rany) ze nawet jak karmiłam przez nakładki to leciała najpierw krew a potem mleko ale dopiero teraz jest oki :tak:
jeden mankament to taki ze Sara nie umie (nie smakuje jej)jesc bez nakładki
bez nakładki ma odruch wymiotny:sick:

reklama
O,wlasnie ja mialam łozeczko turystyczne jako kojec;-):tak:.Bede musiala kupic nowy,bo mi moja dwojka ten stary doprowadzila do ruiny:-D.
Joasiek jak bym miala taki dmuchany,to chyba juz bym nie kupowala innego:tak:.

Joasiek, wypatrzyłam w Twoim albumie zdjęć fajną książeczkę z lusterkiem w środku. Możesz mi pokazać jak wygląda okładka? - bo chciałabym wyszukać gdzies taką samą. A moze podpowiesz gdzie mogę szukać :confused:

Kasiu: książeczka to oczywiście zakup z Allegro (nawiasem mówiąc, to ja już jestem kompletnym nałogowcem jeśli chodzi o robienie tam zakupów ;-)).
Znalazłam tylko jedną aukcję z tą książeczką:
MIĘKKA KSIĄŻECZKA MILUTKA + BAJKA VCD - BCM!!! (199262206) - Aukcje internetowe Allegro
Ta książeczka, to oprócz kostki do której niedawno podawałam linka Martuli, ulubiona zabawka Milenki. Tarmosi ją godzinami :-D Nowa książeczka kosztuje około 32zł.

Dziś jechaliśmy z Oliwką na działkę do moich rodziców (ok. 40 minut w jedną stronę się jedzie), zasnęła w foteliku i tak zwisała jej nienaturalnie głowa, że postanowiliśmy kupić małej jakiś zagłówek na podróże.
Znalazłam więc i zamówiłam na Allegro taką poduszeczkę do fotelika samochodowego:
bo-bas* PODUSZECZKA PODRÓŻNA BabyDreams*4 kolory (198008552) IDG - Allegro
Tylko nie wiem na jaki kolor mam się zdecydować: niebieską z oliwką czy szarą z czerwienią :confused: W sumie bardziej mi się podoba i do obecnego fotelika bardzo pasuje mi niebieska z oliwką, ale ta szara z czerwienią też jest ładna i będzie się zdecydowanie mniej brudzić, a przecież poduszeczka ma mi dłużej służyć niż obecny fotelik. Sama nie wiem :confused:

Kasiad a jakie to jest duże ? Dla maluszków czy dla starszych dzieci ? I czy mała ci w tym usiedzi ;-) Moja miała wkładkę w foteliku dla niemowlaków ale wygląda ona inaczej :tak: A ta szara z czerwonym ładna :tak:

My ciągle jeszcze jeździmy z wkładką dla noworodków w foteliku która ładnie podtrzymuje główkę.
Kasiad: niebieska z Oliwką! :-D a jak się pobrudzi to wypierzesz i szlus! :tak:

reklama
Kasiad ja mam z tej firmy nosidełko-fotelik i tez chyba kupie taka poduszeczkę bo faktycznie głowa srasznie lata, miałysmy do fotelika dodatkowy wkład ale Zosia z tego wyurosła, zreszta to nosidełko jest tak do roczku nie dłuzej a nawet bym powiedziała ze krócej. Więc za niedługo przeniesiemy sie do fotelika chicco:tak:bo juz nogi powoli wystają taka ta Zosia dłuuuuga :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry