reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a co do marynarskich ubranek na allegro odzież dziecięca CHRZEST jest tego pełno to poierwszy z linkow UBRANKO MARYNARSKIE DO CHRZTU DLA SYNKA (196860819) - Allegro tylko czy ladne to juz kwestia gustu.

ja dzis zaatakowalam w gdyni tesco i wrocilam :-):-):-)mamy ubranko dla mojego facecika na chrzest. wszystko z bawelenki granatowe spodenki biala koszulka z kołnierzykiem i kamizelka sweterkowa bialo niebieska i do tego czapusia z daszkiem i gotowe. oczywiscie kupilam wiecej rzeczy bo i spodenki i bodziaki i sie milo zaskoczylam bo ciuszki cherokee nie sa wcale jak dla mnie drogie. za cale ubranko zaplacilam 40zl a dwie pary spodni 25zl tylko bucikow nie mam ale chyba znajde jakies brazowe. i elegancik gotowy.moze jak wszystko wyschnie to wkleje foto.;-)

kupilam tez chusteczki huggies nigdy ich nie mialam a wy????????????

gosia k23, Karola 04, dziękuję za te linki- nie wiedziałam jak szukać, teraz na pewno coś wybiorę dla mojego marynarzyka:-)

agusia9915 teraz to już jestem z Bytowa ale często do rodziców do Gdańska jezdzę 100km 1,5 godziny i jestem. A dlaczego??Nabrałam już malomiasteczkowego języka czy co??:szok:

dziewczyny pomocy co wybrac bo juz sama nie wiem. za tydzien chrzciny a dziadki chca pomysl co kupic. mamy lezaczek z wibracja mamy cos takiego CHICCO INTERAKTYWNY ZESTAW GIMNASTYCZNY-Wys12H @E@ (193787029) - Allegro i co teraz myslalam o macie moze ta TINY LOVE - MATA EDUKACYJNA TROPIKALNA WYSPA NOWA (200820914) - Allegro lub ta Tiny Love MATA DUET _________RABAT 100 ZŁ________ (199177220) - Allegro a w koncu zaczelam myslec aby moze zrobic taki komplet Drążek edukacyjno-gimnastyczny Fisher Price NOWY (198939275) - Allegro plus jakas mata tylko do lezenia TAF TOYS MATA INTERAKTYWNA - NEW (197354297) - Allegro na tym drazku moze probowac siadac ale czy on sam na to wpadnie a taka mata gotowa moze go bardziej zaciekawi.

co rdzicie ktora cos takiego ma i jak sie sprawdza. pilnie pomocy.:baffled::confused::eek::szok:

reklama
Mi się osobiście podoba gotowa mata , ta Tropikalna Wyspa jest super, cena też ogromniasta, ale jak Ci ktoś chce sfinansować to czemu nie. Ta druga mata to już właściwie jest do wykorzystania tylko połowicznie, bo strona 0-3 miesiące jest już nie dla naszych dzieciaczków.
Zestaw zwykłej maty i drążka z zabawkami wydaje mi się mniej interesujący, zwłaszcza, że stojaczek juz masz, ale to jest rzecz gustu oczywiście.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry