reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja też kupiłam trochę ciuszków firmy Cherokee Oliwce w Tesco. Nie wiem jak teraz, ale niedawno to mieli całą masę wystawionych ciuszków dziecięcych tej firmy.
A tak poza tym to większość ciuchów firm, które wymieniła Karola mam poprostu z lumpiku :-D

reklama
Ja właśnie szykowałam się do kupienia Milence paru ładnych ciuszków na lato na Allegro, a tu dzisiaj wpada do nas rano kolega z pracy z torbą prezentów dla małej od moich szefów :-D:laugh2::-D
Kompletne zaskoczenie, a jakie miłe :-):-):-)
Nie chwaliłam się jeszcze, ale w środę byłam z małą u mnie w pracy, Milenka wędrowała z rąk do rąk, wszyscy się nią zachwycali... a na koniec dostała od mojego szefostwa 2 tys. becikowego :-D:laugh2::-D:laugh2::-D A tu jeszcze dzisiaj znienacka te prezenty... niesamowici są! :tak::-D

19.jpg

Kasiad: bardzo fajny ten misiaczek, gdzie go kupiłaś?
Książeczka też piękna! Dla może nieco za droga ale z drugiej strony... zostawisz ją małej na pamiątkę, jej pierwsza ksiażeczka nie może być przecież byle jaka! :tak::happy:

Joasiek,ale super prezenty dostałaś dla małej z pracy. Widać, że Cię szefostwo ceni jako pracownika :tak:

Miśka kupiłam w zwykłym osiedlowym sklepie z zabawkami. A co do książki, to nie jest aż taka droga zważywszy, że jest dość gruba. Pojedyncze bajki małego formatu są u nas od 2.50 do 3 zł, a tu jest sporo wierszyków, a pewnie tego nie widać na zdjęciu, ale wykonanie jest poprostu rewelacyjne, książeczka nie ulegnie tak łatwo zniszczeniu.

Ja widziałam wczoraj podobnego misia w Tesco kosztował z 20zł i były żółwiki, misie, motylki i saksofony ;-)i chyba miał tylko 3 guziczki do ciśnięcia :tak: chciałam kupic motylka ale wybrałam telefonik

FISHER PRICE Uczona Słuchaweczka K0431 (200132272) - Aukcje internetowe Allegro
cos takiego
ale dałam 79zł więc trochę przepłaciłam bo drożej niż na allegro ale niektóre miały małe wady np. guziki gorzej działały więc wolałam kupić w tesco bo tam zawsze mogę reklamować a nie chce mi się zaś bawić w odsyłanie bo to kolejne koszy :dry: już raz się przejechałam na allegro i więcej nie mam zamiaru :-p

Muszę powiedzieć że małej się podoba i jest bardzo wsłuchana ;-) a na ekraniku jej migoczą lampki więc to ją też ciekawi :cool2:

Nasz misiek kosztował tylko albo 7,50 albo 8,50 - juz dokladnie nie pamiętam, a więc taniocha, a okazał się najlepszą zabawką oprócz stojaczka, którym Oliwka cały czas chętnie się bawi. Ostatnio przełożyłam jej stojak w pozycji do zabawy na brzuszku i okazało się to strzałem w dziesiątkę. Mała leży dużo dłużej na brzuszku i zaczęła ładnie wyciągać rączki w tej pozycji i uruchamia zabawkę. Wcześniej jak jej kładłam grzechotki na brzuszku to patrzyła na nie, ale nie sięgała rączką, a muzyczka i światełka widać pobudziły ją do większego wysiłku i zaczęła fajnie się bawic w tej pozycji.

moj leniuch to nic nie chce chwytac a jak za dlugo na brzuszku lezy to zaczyna sie denerwowac i placze. nie wiem czy to tylko chlopaki takie leniuszki, albo zwyczajnie ma za dobrze i za duzo tego wszystkiego :eek:

musze wiec tesco odwiedzic moze znajde cos fajnego na chrzest dla facecika.

a o sklepie next ktos wie??? ja w lumpeksie nic nie kupuje bo nie potrafie szukac a zreszta u mnie w miescie nie ma fajnego.

Karola 04 to może na allegro zobacz. Ja też firmówki to albo w ciuchu albo na allegro kupuję i do tej pory zawsze byłam zadowolona:-)

No i marzy mi się już od dawna taki marynarski komplecik dla Stasia- biało- granatowy i nigdzie nie mogę znaleźć!!:sick:

reklama
Patch mi też podobają się chłopcy w takich marynarskich kompecikach. Jak moi synowie byli mali, to też lubiłam ich ubierać w takie ciuchy, mieli nawet kilka takich kompletów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry