reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Moj Synek Wazy 6100 I Raczej Jest Drobny Ubranka Z Mather And Cary W Rozmiarze 0-3 Miesiace Sa Za Duze I Pewnie Starcza Mu Do Konca Lata. No Z Tego Dresiku To Zrezygnuje Napisalam Prosbe Aby Zrezygnowac. Fakt Lato Ma Byc Gorace :-d No Fkat 37,50zl To Moze Duzo No Ale Trudno Kupilam.

reklama
Karola, ja też kupuję sporo ciuchów na Allegro, poluję raczej na tańsze rzeczy, ale jak coś mi wpadnie szczególnie w oko to czasem jestem skłonna zapłacić za tą rzecz trochę więcej. Jak narazie nie nacięłam się na stanie rzeczy, bo tych maleńkich ciuszków dzieci nie niszczą :-)

juz teraz wole sie radzic :tak:kochane czy za nosidelko baby bjorn 100zl to duzo czy wzglednie???moge za tyle kupic od znajomej i wyglada calkiem dobrze. tylko czy znow nie przeplace????:baffled::baffled:

karola-04-jesli to nosidełko jest w miare nowe, po jednym dziecku, to nie przepłacisz(nówka to jakies 320zł).
Moim zdaniem cena jest bardzo przyzwoita :tak:-no i nie kupujesz ''kota w worku'' jak sie czasem zdarza w przypadku uzywanych rzeczy

Karola, zależy ile będziesz używać to nosidełko. To nie jest drogo w porównaniu z nówką, ale ja w takiej cenie bym nie kupiła, bo mi by takie nosidełko przydało się może na kilka wyjść, bo zasadniczo nie jestem zwolenniczką nosidełek. Ale jeśli masz zamiar często synka nosić w nosidełku, to możesz się skusić, tym bardziej, że jak zauważyła Madzix nie kupujesz kota w worku.

moj malec czesto robi mi koncert na spacerze i jakwezme go na rece to jest ok a do tego wozek to padam na cycki dlatego o tym pomyslalam bo co innego robic. chusta odpada juz probowalam sama zrobilam zawiazalam wsadzilam i ryk. pewnie zbyt blisko mnie byl i bylo mu goraco. :baffled:

Miśka5 bardzo ładny,tez mam z tej firmy a twoje malenstwo z pewnoscia je polubi, mysle ze jest to najlepsza jak dotąd rzecz dla mojego Szkraba:tak:

u mnie teraz czas polowac na podgrzewacz i ubranoko do chrztu dla chlopca. w czym wystroilysxcie swoich rycerzy do chrztu??ja bym chciala cos bawelnianego aby go nie meczyc bo i tak nic z tego nie bedzie kumal.

reklama
Moja mała miała chrzest w I święto :tak: była w białej bluzeczce i śpioszkach oraz w podusi do chrztu powiem szczerze że inne dzieci były ubrane jak by nie były chrzczone :baffled: w ciemne ubranka itp. ksiądz nie wiedział potem które to są chrzczone a że nasza mała jako jedyna była w podusi byliśmy na czele i ksiądz zawsze najpierw szedł do nas ;-) i potem jeszcze jeden chłopczyk był ubrany na biało i potem do niego a resztę wołał " które jeszcze":cool2:

Gosiaczek23 : fotoblog : Dom SUNSILK
tu jest kilka zdjęć z chrztu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry