reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Agusia, to była rzeczywiście jedyna pozycja na Allegro. Ktoś sprzedawał z domowych zapasów po dziecku, odrazu 3 opakowania, a że ważne do 2008r to kupiłam, bo może trochę poleżeć.

reklama
a czy to oznacza, że takie kaszki z Nestle np. są nieodpowiednie dla dzieci ze skazą??Mają dodatek mleka krowiego??Bo nawet się w tym jeszcze nie orientowałam...:confused:

Martula, są kaszki z mlekiem (np. mleczno - ryżowa z dodatami lub bez) i bez mleka (np. ryżowa z dodatkami lub bez). Ten Sinlac zastępuje kaszkę mleczną.

Karola, i rampersiki i komplecik super. Cena taka średnia, ale w granicach rozsądku. Ale czemu kupujesz ubranka na rozmiar 0-3 miesiące :confused: Ile waży Twój synuś:confused: Oliwka już ledwo wchodzi w ciuchy w rozmiarze 3-6 miesiący, teraz już kupuję jej rozmiar 6-9 miesięcy i nie wyglądają wcale na niej na za duże.

Karola ubranka super ale no drogo jak dla mnie ;-)2 rampersy za 31zł i przesyłka to wychodzi prawie 40 zł a w sklepie kupisz nowe za tyle :tak: ja bym wolała kupić coś w h&m lub innym sklepie jak już chcesz lepszej firmy :cool2: i zawsze można przymierzyć :tak: a co do rozmiaru to moja już pomału zaczyna z tych ciuszków 0-3 m wyrastać więc na długo się też nie przydadzą chyba że mały jest drobniutki no i jeszcze kwestia tego że robi się coraz cieplej więc moja w samych bodach cały dzień i czy mały będzie mieć okazje to założyć ?;-)

Karola-04 jak dla mnie to cena za wysoka...Tak jak Gosia_k23 napisała, wychodzi 40zł, a ja wczoraj kupiłam małemu rampers KoLorino (tyle,że dół ma granatowy; jak dla mnie to firma jest ok, dobrze sie wszytko z niej pierze, ładnie nosi, sprawdziłam to osobiście)nowy za 19zł...więc nie kupiłabym używanego w tej cenie..:no::no:

A dresik też był z tej firmy, bardzo milutki za 39zł. Jest dokładnie taki Nie wiem czy warto kupować używane i to tak drogo, nigdy nie wiadomo jak to w rzeczywistości wygląda, różnie może być:baffled:

a ja sie wkurzylam bo nie moglam up[olowac zadnego nosidelka baby bjorn na allegro, a nowe jest chyba troche za drogie jak dla mnie, bo nawet nie wiem czy z niego bedziemy korzystac:tak:

i kupilam takie nosidelko. w razie gdyby mi sie nie spodobalo to moge oddac:tak:

reklama
lil: Zanim kupiłam swoje nosidło to grzebałam trochę po necie i dziewczyny, które używają ACTIVE INFANT były z niego zadowolone :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry