karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
moja Milenka ma refluks żołądkowo-przełykowy i bardzo duzo ulewala wczesniej. No a teraz juz ulewa, ale tylko sporadycznie.:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tego co się orientuję, to są jedne z najlepszych nosidełek na rynku, o ile nie najlepsze a wiele firm robi swoje na ich wzór. Swoje kupiłam na Allegro naprawdę tanio, bo za 30zł, w super stanie
Nowe w sklepie kosztuje ponad 3 stówki.
Kolorystycznie to chyba podoba mi się grafitowo - zielona, ale się zastanawiam, czy do tego ciemnego koloru nie będzie za bardzo zciągało słońce 
Grafitowo - zielona będzie pięknie pasowała do Twojego wózia.popieramKasiad: wydaje mi się, że w przypadku parasolki to, że jest ona w ciemnym kolorze który mocniej przyciąga słońce nie ma znaczenia.. inaczej jest oczywiście z ubraniami które mamy bezpośrednio na sobie, a parasolka jest w końcu w pewnej odległości od dziecka. Wybierz tą która bardziej Ci się podobaGrafitowo - zielona będzie pięknie pasowała do Twojego wózia.
:-)