reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Przysłali mi dziś torbę, którą zamówiłam do spacerówki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Struktura materiału jest identyczna jak mojego wózka, a odcień różni się tak nieznacznie, że trzeba by było się bardzo przyjrzeć, żeby to zauważyć. Wg mnie wygląda jak komplet:

reklama
Niekapków jest naprawdę dużo. Ja juz kupię taki od 6 miesięcy stwierdziłam, bo w 5 miesiącu zacznę Tosi podawać soczki. Ale kupię z miękkim ustnikiem. Prawdopodobnie własnie z Aventu.

Kasiad: Wygląda to bardzo fajnie :tak: A ja z torby dołączonej do wózka jakoś nie korzystam... nie żeby mi się nie podobała, tylko nie lubię jak mi dynda :-p dlatego wszystko czego potrzebuję wkładam Milence do gondoli... na razie nie protestuje ;-)

No ale chyba Joasiek nie wkładasz małej do gondoli: maty do przewijania, kilku pieluszek, kremu do pupy, śliniaka, bluzeczki na przebranie w razie małego rzyganka lub zaślinienia całkowitego :confused:;-) Bo ja te wszystkie rzeczy woziłam zawsze w reklamówce pod wózkiem i szlag mnie trafiał, bo stale mi się ta reklamówka darła. Jak idę na spacer na 2 godzinki, to oczywiście nie zabieram tego wszystkiego (tylko część :-D), ale na dłuższe wyjście to już muszę te rzeczy zabrać (np jak idę odwiedzić moje koleżanki w pracy lub na wizytę do przychodni).

Kasiad: hjehje no to się chyba zdziwisz, ale ostatnio mała jeździ z całym ekwipunkiem koło siebie :laugh2: Jak jedzie z babcią, to obok siebie ma: poduszeczkę (bo trzeba jej niby główkę podpierać żeby nie trzymała na prawą stronę), 2 butelki - z mlekiem i z herbatką, pieluszka tetrowa, maskotka, smoczek. A w nóżkach ma woreczek z kilkoma pieluszkami, małą paczką chusteczek, małym sudocremikiem i zapasowym pajacykiem :tak: Jedynie podkładu do przewijania nie biorę ze sobą na spacery. No i to wszystko ładuję jej do gondoli do środka, a i tak ma jeszcze miejsce na majtanie nogami :cool2:

ja jak ide na spacer to nie zabieram ze soba
pieluchy= pampersów
chusteczek do pupy
ani przewijaka
po co?
to jak daleko i na jak długo wy wybywacie na spacery???

a butelki to tak jak JOASIEK koło malej bo torby nie mam jeszcze

Ja nieraz wypuszczam się daleko i często chodzę do dziewczyn do pracy. Tam ją karmię i najczesciej pojawia się kupa. A Oliwka jak kupę zrobi to zaraz trzeba ją przewinąć, bo odrazu marudzi a poza tym kupa po chwili leżenia w niej ląduje poza pieluchą. A mała ostatnio robi kupę po 6-7 razy dziennie :baffled: A juz było tak dobrze.

Butli nie zabieram, ale latem będę nosiła w torbie kubek niekapek z wodą lub herbatką - są w niej specjalne gumki do podtrzymywania butli. kubków, słoiczków itp.

reklama
No ja tez zabieram te wszystkie rzeczy do wozka
-pieluszki
-grzechotki
-zapasowe ubranko
-herbatkę
-kocyk
-chusteczki
-parasol dla mnie:-D
jak ide na spacer a raczej zakupy, do miasta mam 45 minut pieszo spacerkiem więc jak juz ide to mnie nie ma 4 godzinki :-) jak jest ciepło to karmię w parku a jak nie to mam tam pełno kolezanek i ciotkę do ktorcyh zawszę mogę wpaść na kawe:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry