Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ani zadnej satyny atlasu.obszukalam smyka h&m i mather and cary i nic. wiec nie jest to latwe 
juz nie wiem gdzie szukac. ale za to wczoraj w poszukiwaniu ubranka kupilam parasolke do wozka o taka Parasolka przeciwsłoneczna do wózka - by 4baby (198761783) - Allegro juz prawie wszystko mam od tego producenta i jestem zadowolona teraz sprawdzimy parasolke

Mam nadzieję, że ten trzeci antybiotyk wreszcie pomoże. A Czy Ty karmisz piersią przy takiej antybiotykoterapii 

). Na zdjęciu pewnie tego nie widać, ale jest super starannie wykonana, wszystkie kartki grube i sztywne, bajecznie kolorowa, oprawa dodatkowo podklejona chyba jakąś gąbką, pokryta jakimś miękkim plastikowym satynowym materiałem. Oliwka słuchała wierszyków z taką miną, jakby rozumiała co jej czytam 

Cena też chyba niezbyt wygórowana, bo 23,50 zł (widziałam podobną minimalnie grubszą z wierszami Brzechy za 44 zł).
karmię piersią cały czas i na szczęscie małej nic nie jest a i moze to jąchroni przede mną tzn . moją chorobą bo naraie wyszła z tego tylko z katarem...
ale mała dostała za to kosteczkę z gąbki która dzwoni
A wczoraj jeszcze dostałam paczkę i pełno ubranek i stojak chicco więc mam teraz dwa
i jeden chyba oddam bo pożyczony