reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Patch: Niestety ja nie miałam doczynienia z ceratowymi pieluszkami, może po prostu częściej je zmieniaj, to nic złego się nie stanie :confused:

madzix: Świetny wybór :tak: Wg mnie warto dać więcej za fotelik który będzie już na kilka lat, właściwie dokąd tylko fotelik będzie potrzebny to ten jeden starczy. No i jako jeden z niewielu ma crash-testy na najwyższą ocenę (czyli 4, bo 5 punktów żaden nie dostał) a co oznacza, że jest naprawdę bezpieczny. Na życiu dziecka nie ma co oszczędzać.
A fotelik Coneco dostał tylko 1 punkt z tego co wyczytałam, tzn że nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa w razie wypadku :no:
Natomiast tzw. atesty mają chyba wszystkie foteliki, ale atest o niczym nie świadczy tak naprawdę....

Nuśka 23-ten fotelik faktycznie nie jest najtanszy,ale biorąc pod uwage ze starczy nawet dla małego ucznia-wychodzi i tak taniej niz 3 słabe foteliki zmieniane co 2-3 lata.Poza tym , co najwazniejsze jest bezpieczny i naprawde wygodny dla dziecka:tak:A my bardzo duzo podróżujemy.

Joasiek- ja tez zawsze patrze na oceny crash-testów bo to w koncu one najwiecej mowią o jakosci i bezpieczenstwie fotelika.:tak:

Fajnie Joasiek, że zamieściłas ta stronę. Przejrzałam sobie te testy i wg tej strony powinno się wybierać foteliki z oceną co najmniej 3. Więc ja chyba się zdecyduję na Chicco takicenowo w miarę ok. Ocena 3. Wygląda ładnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry