reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja wiem czy takim dużym... my też mamy podobnie jak Ty dwa pokoje, ten większy - dzienny - ma 25m kw. i ma sporo miejsca na środku więc niech Milenka tam sobie rządzi :tak:

nie:no: choc bardzo bym chciała
w dziesieciorodzinnym(10 mieszkan)
ja mieszkam na parterze

To i tak masz nieźle bo z reguły ci z parteru mają do dyspozycji ogródek przyblokowy :tak:
Ja mieszkam w bloku z lat 30-stych, stare, solidne budownictwo z dziwnymi patentami, np. pod oknem w kuchni była kiedyś taka wnęko-szafka z dziurą na wylot, która kiedyś służyła ludziom za lodówkę. Albo wnęka dla służby przy kuchni :rofl2:Wyburzyłam ją i dzięki temu mamy teraz bardzo dużą kuchnię, ale za to łazienka to totalna porażka, co chwilę ktoś robi w niej demolkę bo nie ma miejsca żeby się normalnie ruszyć, ale przypuszczam że w tamtych latach nawet taka łazienka to i tak był niezły luksus :crazy:

Hej dziewczyny, kupowałyście takie maty dla swoich maluchów - puzzle piankowe czy coś w tym stylu. Nie mogę tego znaleźć na wątku. Ja mam na podłodze panele i jak Oli leży na macie materiałowej to jak chce oderwać rączki od maty to nie może tylko ślizgają jej po podłodze z tą matą. Może takie puzle by były lepsze, bo przecież są sztywniejsze :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry