• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja wiem czy takim dużym... my też mamy podobnie jak Ty dwa pokoje, ten większy - dzienny - ma 25m kw. i ma sporo miejsca na środku więc niech Milenka tam sobie rządzi :tak:

nie:no: choc bardzo bym chciała
w dziesieciorodzinnym(10 mieszkan)
ja mieszkam na parterze

To i tak masz nieźle bo z reguły ci z parteru mają do dyspozycji ogródek przyblokowy :tak:
Ja mieszkam w bloku z lat 30-stych, stare, solidne budownictwo z dziwnymi patentami, np. pod oknem w kuchni była kiedyś taka wnęko-szafka z dziurą na wylot, która kiedyś służyła ludziom za lodówkę. Albo wnęka dla służby przy kuchni :rofl2:Wyburzyłam ją i dzięki temu mamy teraz bardzo dużą kuchnię, ale za to łazienka to totalna porażka, co chwilę ktoś robi w niej demolkę bo nie ma miejsca żeby się normalnie ruszyć, ale przypuszczam że w tamtych latach nawet taka łazienka to i tak był niezły luksus :crazy:

Hej dziewczyny, kupowałyście takie maty dla swoich maluchów - puzzle piankowe czy coś w tym stylu. Nie mogę tego znaleźć na wątku. Ja mam na podłodze panele i jak Oli leży na macie materiałowej to jak chce oderwać rączki od maty to nie może tylko ślizgają jej po podłodze z tą matą. Może takie puzle by były lepsze, bo przecież są sztywniejsze :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry