reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja stojaczka nawet nie chowam, stoi na stałe z łóżeczku Oliwki, jak mała śpi, to wcale nie przeszkadza, a do zabawy to małą niżej przesuwam w łóżeczku.

No ale przecież ta huśtawka też ma funkcje leżaaczka i bujaczka do 18 kg... :-p

N rzeczywiscie ta Twoja hustawka< a raczej Antka> jest 3 w 1 to po co kupowac nowy lezaczek jak ten jest super:-D:-p
No chyba ze sie obawiasz ze pozniej straci duzo na cenie...to zawsze mozna teraz przedac za ok 280 zl stoja kup teraz uzywane....i mozesz kupic tanszy lezaczek i cos jeszcze....
Ale ja tylko tak gdybam;-):-)zawsze kombinuje w ten sposob zeby nie byc bardzo stratna....hehe taki chytrusek ze mnie:zawstydzona/y::rofl2::happy2:

Kupiłaś na allegro czy macie u siebie sklep nexta. U nas znalazłam w Złotych tarasach, ale nic małej nie kupowałam, bo ma tyle ciuszków, że jeszcze wszystkiego nie nałozyłam nawet.

reklama
My dziś też po większych zakupach(pampersy,chusteczki,słoiczki,soczki,kaszki).Kupiłam też kubek-niekapek Nuby z silikonową końcówką,naprawdę super,no i teraz uczę maluszka z niego pić.Choć na razie więcej soczku ląduje na śliniaku,to powoli łapie o co chodzi.
Dla męża siostrzenicy kupiliśmy świetny bidon sportowy z silikonową rurką,mała(3 latka)zachwycona.
No i wynalazłam preparat na komary A SIO(dla dzieci powyżej 1 miesiąca życia).Zobaczymy jak się sprawdzi w plenerze.

Do góry