reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

a ja postanowiłam kupic taką zabawkę w stylu bańka wstańka czy jakoś tak stwierdziałam że to może mojego lenia poderwie do zabawy jak leży na brzuszku.:confused2:

reklama
karola-04 bardzo ładne, rzeczywiście. Ale ortopeda albo pediatra to by Cie skrzyczał chyba za to :-p Bo to wymusza pozycję siedzącą u dziecka które jeszcze nie siedzi = jest jeszcze za słabe żeby same usiedzieć... to nie będzie raczej dobre dla jego plecków :no:

Superancki ten chodzik. Ja dzisiaj kupilam Jakubkowi paląk z zabawkami do spacerowki bo jakos tak mu tam nudno leżec, jurto sprawdzimy czy bedzie sie podobał:-)

Oli ma takie zwykłe zabawki na gumce do wózka, nic specjalnego - takie dostałam, i musze powedzieć, że bardzo chętnie się nimi bawi.

A chodzik faktycznie fajowski Agusia.

U nas też te zwykłe grzechotki na gumce do wózka się sprawdzają :tak: Co prawda nie korzystamy z nich w połączeniu z wózkiem, tylko z łóżeczkiem, ale zajmują małą na jakiś czas, wali w nie ile sił w łapkach :-)

pewnie masz rację :tak:to szukam dalej tej wstańki ale nie moge znalesc jak jej nie szukałam to było pełno a teraz nic.

nio macie racje że i takie zabawki na gumeczce sie sprawdzają, ale my takich nie mielismy a te na paląku lepiej nam sie trzymają:-)

reklama
... dpaliłam karuzelkę to taka była szczęśliwa, aż całe łóżeczko chodziło, tak fikała nogami z radości :-D

U Nas identycznie...:tak:
Tylko zamiast Mozarta na topie jest melodia z "Dziadka do orzechów";-) A też w ciąży tego nie słuchałam:-p W każdym razie domaga się, żeby mu zawsze nacisnąć to serduszko przy kostce do zabawy, żeby mógł się w nie takie grające wpatrywać próbując je oczywiście włożyć do buzi - jak wszystko ostatnio:-p

Do góry