reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

A może któraś z Was chciałaby je odkupić? Kosztowały mnie łącznie z przesyłką 15,50 zł. Są naprawdę śliczne i nowe. Ale podkreślam, tylko szczupła dziewczynka się w nie zmieści. Muszę Oliwci kupić w zamian coś innego.

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wiem, czy pamiętacie moją sprawę z leżaczkiem z Giełdy BB, zapłaciłam dziewczynie 70 zł na konto i ani leżaczka ani pieniędzy nie zobaczyłam na oczy.
Wkurwiłam się dokumentnie jak przeczytałam, że dziewczyna wypoczywa na wakacjach za granicą a mi pieniędzy nie oddała. Postanowiłam zrobić jej wstyd, przeczytajcie sobie co do niej napisałam na forum, na którym się udziela:

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...roczek-zyczenia-10353/index9.html#post1452419

Kasiad, super!! Ja na miejscu dziewczyny bym się chyba pod ziemię zapadła!! W głowie mi się to nie mieści!! I sobie teraz odpoczywa.....Ludzie nie mają wstydu....

Bardzo dobrze Kasiad!!!!! Z takimi nieuczciwymi ludzmi trzeba taka postepować, moze jak wszytscu sie dowiedza na forum jakiz zniej przekret przesle Ci w koncu pieniądze, chyba ze nie ma wstydu
<brawo>

Kasiad: Ja też uważam że to był dobry pomysł i że bardzo dobrze zrobiłaś!!!!
I podziwiam Cię że tak długo się przed tym powstrzymywałaś i czekałaś...
Niech ma obciach, nie jestem przekonana czy zwróci Ci pieniądze, ale ta sytuacja na pewno zapadnie jej w pamięć i napewno będzie jej bardzo głupio :tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wiem, czy pamiętacie moją sprawę z leżaczkiem z Giełdy BB, zapłaciłam dziewczynie 70 zł na konto i ani leżaczka ani pieniędzy nie zobaczyłam na oczy.
Wkurwiłam się dokumentnie jak przeczytałam, że dziewczyna wypoczywa na wakacjach za granicą a mi pieniędzy nie oddała. Postanowiłam zrobić jej wstyd, przeczytajcie sobie co do niej napisałam na forum, na którym się udziela:

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...roczek-zyczenia-10353/index9.html#post1452419

BRAWO !!! :tak: Ludzie oszukują jak mogą mi właśnie jeden facet sprzedał popsutą komórkę na allegro i wciskał mi że ja w ciągu 5 sekund popsułam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Fakt że była ona dla mojego taty jeszcze bardziej mnie wkurzyło bo jedna mu się popsuła kupił drugą i teraz ma dwie popsute :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może nie kosztowała 300zł tylko 52zł ale to i tak dużo na ulicy nie leży a mój ojciec musi cały dzien zasuwać by tyle zarobić a on zarobił na oszustwie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Wiem Joasiek, że taka akcja może bardziej spowodować jej wycofanie się z forum, niż zapłacenie mi kasy, ale niech ma obciach. Jeśli jest choć w połowie tak wciągnięta w to forum jak ja, to mocno ucierpi. Sorki, ale nawet mi nie jest jej żal, pomimo, ze jest w ciąży.
A jak kasy nie odda, to na początku sierpnia idę na ja zgłosić na policję, już gadałam z policjantem w tej sprawie, mogę spokojnie to zgłosić.

Do góry