reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad a co z pleckami w takim nosidełku czy ty masz jakis juz normalny fotelik ale to chyba jeszcze gorzej bo wogole na siedzaco/ ja najbardziej boje sie o te plecki ta pozycka kolyski nie wyglada na wygodna.
no zabawki mam przewijki tez ubranka tez takie jednoczesciowe luzne tylko to spanie mnie martwi grzies czytalam ze dziecko w takim nosidelku moze byc max 3 godziny w ciagu calej doby

reklama
Karola ja mam jeszcze fotelik 0-13 kg. Słyszalam, ze w fotelikach jest bezpieczniej w czasie wypadku, a to dla mnie najważniejsze kryterium. Co do pozycji w foteliku, to czytałam, że nie jest aż taka niewygodna jak się może wydawac, to w końcu prenatalna pozycja naszych maluchów. My zatrzynywaliśmy się co ok. 200 km aż na godzinę. W tym czasie Oli albo leżała w wózku na płasko albo była na rękach, zeby odpocząć od fotelika.

Gosia ma rację - żaluzja na szybę jest bardzo wazna, zapomniałam o tym napisać. Ja nie poiłam akurat Oliwki niczym oprócz cyca, u nas w samochodzie jest klima, więc nie było za gorąco.

Kasiad: świetny zakup, w przypadku brodzika to chyba najlepsze wyjście takie krzesełko :tak:

Odnośnie jazdy samochodem z maluszkiem to niewiele mogę doradzić ponad to, co napisałyście wcześniej... my najdalej jeździliśmy tylko 30km poza Kraków :happy2: Mieliśmy jechać w ten weekend odwiedzić małego Maksia kuzyna Milenki, ale bidulek złapał infekcję w 3. dobie życia i jeszcze dostaje antybiotyk, więc musimy poczekać aż wyzdrowieje :sick:

Kasiad, roletka na szybe musi byc obowiazkowo:tak: Julka strasznie plakala jak nie bylo...kupilismy na dniach takie roletki:
HIT ~ROLETKI~3D *DISNEY *(2 sztuki) ~~NAJTANIEJ~~ (213537989) - Aukcje internetowe Allegro
Juz do nas dotarly i sa naprawde sliczne:-)
Wyobrazcie sobie ze w miescie nigdzie nie bylo takich kolorowych, same czarne....w sklepach faceci patrzyli na mojego meza jak na ufo ze chce z kubusiem puchatkiem:-D:szok: w koncu powiedzial ze to zonka sobie wymyslila:-p:eek:
Biedaczek musial sie wytlumaczyc;-):-p

Zapomnialam dodac ze kupilismy puzzle:-) tylko ze nadal czekam na przesylke:-p

Kasiad, pytanie teraz do Ciebie czy jak kupilas lezaczek dla Oli to mial on gwarancje?:eek: Bo pisalismy do jednego goscia i nic nie odpowiada:angry: a ktos tam napisal ze nie maja gwarancji...dziwne to takie troche....

O kurcze Nuska, nie strasz mnie, ja jutro wyjeżdżam i potrzebuję na gwałt takiej rolety, więc nie mogę czekać na przesyłkę z Allegro. Właśnie dziś wyruszam na poszukiwania takiej kolorowej roletki.

Nuska, nie udało nam się jednak wyjechać na poszukiwania żaluzji, miałam kupę prania i składania, więc Paulinę wypchnęłam z Oliwką, a sama się zabrałam za robotę i przegapiliśmy godziny otwarcia sklepów.
Zresztą jeszcze się zastanawiamy czy jechać, bo jutro ma padać na Wybrzeżu.
Co do leżaczka, to nie mam gwarancji jako takiej, w razie czego będę pisać maila do sprzedawcy. W instrukcji obsługi trzymam zawsze naklejkę z paczki z numerem nadania, jeśli kupuję coś na Allegro. A Ty musisz się skontaktować ze swoim sprzedawcą i zapytać o warunki gwarancji, bo każdy może mieć inne.

reklama
Nuśka serio fajne te rolety i nie przepuszczają światła??? bo chce tez takie zamowic ale jesli naprawde sie sprawdzaja bo widze ze dalej sa`te aukcje a nadruk jest z obu stron??

Do góry