reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Karola, fajne buciki i w dodatku z naturalnej skóry :-)

A ja dziś kupiłam krzesełko do kąpieli do brodzika dla Oliwki, bo w wanience kąpiemy ją już ostatnie dni - nie można jej nawet położyć, żeby spłukać włosy. W dodatku nasz regał kąpielowy stoi w pokoju i codziennie cała podłoga jest zachlapana

Krzesełko do kąpieli LIPSKI KID wysyłka gratis* (215722775) - Aukcje internetowe Allegro

Przesyłkę mam gratis, bo skorzystałam z opcji "Kup teraz"

Kasiad też mamy podobne krzesełko(dostaliśmy od znajomych),ale Kuba jeszcze tak ładnie nie siedzi jak Oliwka.Napisz jak się sprawdziło.

Karola,no,no....SUPER!Na pewno się nie będzie wstydził.Rób fotki,jak szalejecie w Aqua.

ostatnio juz chcialam ale aparat paruje jak nie wiem co i slabo widac

Mamusi czy ktoras juz jechala ze swoim skarbem 800km autem?? jak najlepiej sie do tego przygotowac?? nie wiecie czy pasy do gondoli ktora mozna kupic w sklepach chicco sa uniwersalne bo pomyslalam ze w gondoli bedzie mu lepiej niz w nosidelku

Ja jechałam, mała jechała w foteliku. Na temat pasów do gondoli nic nie wiem. Napewno musisz mieć podręczne rzeczy do przewijania pod ręką i jakieś ciuszki na zmianę jak się zabrudzą te co bedzie synuś miał na sobie. I ważne: kilka zabawek, żeby zmieniać, żeby się maluch nie nudził. Ja zabrałam i jak Oli nudziła się jedną to dawałam jej inną.
Trzeba się też nastawić na dłuższe postoje, my stawaliśmy co 2-3 godziny - na jedzenie, przebranie pieluchy i rozprostowanie ciała. Jak Oliwka spała lub spokojnie siedziała, to siedziałam z przodu, a jak marudziła, to przesiadałam się do tyłu i zajmowałam ją zabawkami.

reklama
Karola ja może nie jechałam tak daleko jeszcze ale zabaweczki to racja trzeba mieć choć moja w czasie jazdy tylko grzecznie siedzi a potem spi ;-), coś do picia nawet ja daje się pierś to np. jak mi zamknęli tory to małej dawałam bo w aucie miałam upał ;-)podręczne rzeczy na zmianę :tak: coś do zasłonięcia szyb w aucie bo nieraz słońce jest okropne ;-)

Do góry