reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A to lumpikowe zakupy ;-)
niestety to co chciałam nie kupiłam bo nie było :-:)no:

fotki sa pstrykane na szybcika a ubranka wygniecione :sorry2: bo poszły rzeczy dopiero do prania ;-)

sukienka
p1000387do2.jpg

bodziaki
p1000391nz1.jpg

sukienka z wszytymi majtkami w środku :tak:;-)
p1000392dc0.jpg

ogrodniczki troszkę wygniecione :-p
p1000394je2.jpg

jedyne spodenki jakie były :baffled:ale akurat dobre ;-)
p1000395nf5.jpg

letnia bluzeczka
p1000396sm1.jpg

bluzeczki
p1000397xr7.jpg

dokładnie 19,50zł do tego kupiłam 5 par skarpetek za 2,5zł i za 2 zł torebkę dla Emilki ;-) :tak:

a i była super różowa kamizelka puchowa next jak nowa dlatego za 10zł ale Emilka ma już 1 i tak mnie kusiło żeby kupić ale nie miałam dla kogo :sorry2:

Gosia ciuszki sa sliczne:tak: a Jenni jak zobaczyla Emilke to powiedziala cici czyli ladny z Emilki kotek:tak::-D

reklama
Do góry