Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na 99% właśnie na niego się zdecydujemy, bo inne foteliki firm z górnej półki są o wiele droższe 
A z kasą to u nas jest róznie, szczegolnie gdy człowiek sie buduje
a nikt nie pomaga.I tak cieszę sie,ze wozek kupi tato
Żałuję tylko że kupiłam jednorazowe, bo tanie to wcale nie jest, zamiast tego mogłam kupić kilka sztuk wielorazowych i pewnie na to samo by wyszło cenowo, a miałabym pewność że nie będę musiała dodatkowych kupować jak zabraknie
szukam jeszcze testów po necie, ale do tej pory znalazłam tylko dla fotelików z najwyższej półki cenowej.
Nigdy nie wiadomo jaki był los fotelika, czy nie uczestniczył w wypadku, co dyskwalifikuje go do dalszego użytkowania
Kiedyś był program w tv o fotelikach i pamiętam jak mówili, że na zachodzie we wszystkich fotelikach które brały udział w wypadkach przycina się paski, żeby było widać że są powypadkowe i żeby właśnie nikt ich nie kupił, bo uszkodzenia w takim foteliku często nie widać na pierwszy rzut oka. Ale u nas nie funkcjonuje taka procedura, więc nie mamy tak naprawdę pojęcia czy odkupując od kogoś fotelik nie jest on wewnątrz uszkodzony :-(