reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

siet...coś mi sie pokickało w tym photo shopie, nie mogę przenosic ubranka na tło bo przenosze czarny tylko cień koszulki :/:/ coś żem zmajstrowała:zawstydzona/y:...pomocy!!!

reklama
Aga lista gotowa tylko teraz problem z rozmiarem jaki lepiej 12-18 czy 1,5-2 bo ja nie wiem jak ktoras zna dobrze NEXT to prosze o rade bo nie chce asby cos bylo za malutkie Szymek teraz nosi rozmiar 80

czy roznica o jeden przedzial jest znaczaco wielka?? nie chce aby mial koszulki po kolana ale i nie chece by pepuszek byl na wieszku i badz tu madrym a kasy szkoda na pomylke

Karola,wez jakas bluzeczke małego i według niej sobie mierz.Konrad nosi 86 i ten rozmiar 12-18 jest dla niego prawie dobry.Rekawki sa minimalnie za dlugie i nogaweczki tez,ale akurat je mozna ładnie podwinac.Mysle,ze mniejszego nie powinnas brac,bo ubranka bylyby na chwile.Pomierz sobie to bedziesz pewna:tak:.
Ja jak bede cos kupowac,to w rozmiarze 18-24.Nie mam juz gdzie skladac tych ubran:baffled:.

Ojej,ale tu szał zakupów panuje,super:-)
Wszystkie ciuszki są śliczne i dla chłopców i dla dziewczynek:tak::-)
My na razie mamy tylko kilka koszulek,bluzeczek cieńszych,2pary spodenek i dwie kurteczki.Jak zrobię zdjęcia to pokażę.:tak::-)

NO MACIE RACJE TO CO NA LATO to wemze w rozmiarze 12-18 a to co na jesien zime 1,5-2 i powinno wystarczyc pewnie na dluzej w koncu lnianych spodni w listopadzie nie bedzie nosil

Aga jutro rano ok 12 wysle liste napozniej ok??? bo musze jeszcze buty wymierzec

Aga a powiedz mi jeszcze jedno kochan bo zazwyczaj sa dwie ceny to skad mam wiedziec ktora to ktora??
no i kiedy moge sie spodziewac ubranek a co do kasy to na PW jak wysle liste

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry