reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ale jazda:-D.Prosze sie nie smiac,bo nie chcialo mi sie dokladnie wycinac:-D.Chcialam dobrnac do konca i zobaczyc czy sie w ogole uda:-D.Jak znajde chwilke,to bede jutro kombinowac tak pieknie jak WY:-):tak:

No brawo dziewczyny!!! :-D:tak: Jestem z Was naprawdę dumna!!! Po 1 dniu już TAKIE EFEKTY (i to w najtrudniejszym programie do obróbki zdjęć!) normalnie JESTEM W SZOKU że tak szybciutko załapałyście!!! :szok::tak:

Yyyy.... co??? Nie rozumiem o co Ci znowu chodzi aga-pg :confused:

Co w tym złego, że chwale dziewczyny że tak sobie świetnie radzą, pewnie nawet nie wiedząc, NA JAK GŁĘBOKĄ WODE je rzuciłam? :-D
Photoshop jest najlepszym ale i najtrudniejszym równocześnie programem do takich rzeczy :tak:

reklama
No brawo dziewczyny!!! :-D:tak: Jestem z Was naprawdę dumna!!! Po 1 dniu już TAKIE EFEKTY (i to w najtrudniejszym programie do obróbki zdjęć!) normalnie JESTEM W SZOKU że tak szybciutko załapałyście!!! :szok::tak:
Jestem z siebie DUMNA :-D chodze jak paw ze wkoncu cos mi wychodzi moze az taka ciapa to niejestem:confused::-D I to wszystko dzieki tobie:tak: DZIEKUJe;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry