reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
cudenka pokupowalyscie, Kasia sandalki sliczne:tak: ja upatrzylam sobie juz w ecco, ale cena troche masakryczna:baffled:

Joasiek, czapka boska. gdzie takie cudo kupikas?? ja tez chce!!

a my w koncu kupilismy nowe butki: w rozm 20:tak:
11721-39x_wl08.jpg

Joasiek czapusie i sukienka sliczne..

Lil kate... nie będzie Martynce za ciepło teraz w takich butkach...Filip ma właśnie takie i noga mu sie baaaaardzo poci, muszę mu jakieś adidaski niższe i cieńsze kupic

czytałam na jakimś innym forum, że właśnie w Bartkach bardzo często pocą się dzieciom stópki....
i ponoć Bartek ma tylko atesty na kilka modeli butów.... co mnie bardzo zaskoczyło :baffled:
Mamy też aga butki z deichmana, takie wysokie i bardziej na chłodne dni...teraz przy 20 i wiecej stopniach to w takich bucikach siłą rzeczy musi być gorąco...

a ja kupiłam właśnie kubek ze słomką zamiast niekapka i zwykłej butli ale Emilka i tak z flaszką biega :baffled: jak nie wywalę butelek to pewnie będą jej w nich robić :baffled: zwłaszcza moja mama:sorry2:

lil kate tą czapeczkę kupiłam oczywiście na Allegro :) Ale chyba tylko jedna taka była, nie widzę żadnej aucji z identyczną czapeczką niestety :( Czapki z daszkiem to na razie jedyne (bez sznureczków) jakich Milenka nie ściaga sobie zaraz z główki.

Dzis kupilismy też butki wiosenne, firma jakaś mało znana, kosztowały 49zł, wygladają na dość wygodne. Troszkę w nich pobiega a potem kupimy jakieś dobre sandałki. A stópka Milence nie poci się w Bartkach wogóle, pomimo że nosiła je do tej pory na rajstopki i grube skarpetki.

Aga-pg,moze te zimowe nie miały sympatexu i nie oddychały?
Konradowi nigdy zima sie noga w Bartkach nie spocila:no:.W wiosennych tez nie:no:.
A tu takie słodkie cos...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry