reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja na jesień i zime to orpocz botów i czapki i kabinezonu- chociaz mam taki po kuzynce kolo domu mogly być:tak: to w zasadzie mam juz

3 pary spodenek ciepłych, 2 jeansowe
10 bluzeczek z dł rękawkiem
2 bluzy
2 sweterki
kurtka zimowa, bezrekawnik...to mi chyba wystarczy, a pewnie sie cos dokupi jeszcze, bo nie potrafie wyjsc ze sklepu bez czegos dla Zosi jak jstesmy w jakiejs galerii:-)

Rozalka czekamy na fotki :tak:

reklama
hehe ani ja :-D

a wczoraj kupiłam znów 3 bluzki z długim rękawem i 3 pajace do spania bo w tych co ma już dziury w palcach u nóg powyłaziły tak mi dziecia na długość wyciągnęło :tak:

jak wyschną to Wam zapodam fotkę

No to zakup kapelusika przeciwdeszczowego mam już z głowy :tak:
Wdepnęłam dziś do H&M, trafiłam na wyprzedaż i kupiłam - srebrny. Co prawda kolor srebrny nie jest szczytem moich marzeń, ale nie było wyboru, a z kolorem płaszczyka się nie gryzie (zresztą może trochę ożywi pochmurną pogodę ;-)), na dodatek cena była bardzo kusząca .... 5 zł :-D Jak Oli się obudzi, to pstryknę jej zdjęcie w stroju na deszcz i Wam pokażę.

I druga sprawa, Oli dostała od chrzestnej już w zeszłym roku 3 częściowy komplet na jesień (kurtka, spodnie i kapelusik):

Przymierzyłam go jej dziś i stwierdziłam, że nie pasują do niego żadne buty, które mamy. Ale z kolei mam 2 pary adidasów i znów mam kupować następne buty na jesień :confused::dry: No ale w adidasach wygląda beznadziejnie do tego stroju ... Chyba czeka mnie następny wydatek :angry:

No to zakup kapelusika przeciwdeszczowego mam już z głowy :tak:
Wdepnęłam dziś do H&M, trafiłam na wyprzedaż i kupiłam - srebrny. Co prawda kolor srebrny nie jest szczytem moich marzeń, ale nie było wyboru, a z kolorem płaszczyka się nie gryzie (zresztą może trochę ożywi pochmurną pogodę ;-)), na dodatek cena była bardzo kusząca .... 5 zł :-D Jak Oli się obudzi, to pstryknę jej zdjęcie w stroju na deszcz i Wam pokażę.

I druga sprawa, Oli dostała od chrzestnej już w zeszłym roku 3 częściowy komplet na jesień (kurtka, spodnie i kapelusik):

Przymierzyłam go jej dziś i stwierdziłam, że nie pasują do niego żadne buty, które mamy. Ale z kolei mam 2 pary adidasów i znów mam kupować następne buty na jesień :confused::dry: No ale w adidasach wygląda beznadziejnie do tego stroju ... Chyba czeka mnie następny wydatek :angry:
Kasiad sliczny komplecik a do tego pasowaly by jakies bordowe buciki najlepiej lakierkowane:tak: rzynajmniej ja to tak widze:sorry2:
Ja dzis ponownie bylam na trödelmarkcie i znow sie oblapilam :)

reklama
Do góry