świetny

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U nas taniej niż za 50 gr nic nie dostaniesz ;-)
a już napewno nie getry, może jakieś skarpetki co najwyżej. Choć narzekać nie mogę, bo naprawdę tanio kupuję u nas fajne rzeczy.
W końcu trzeba zrobić gruntowny przegląd szafy i zostawić tylko to, co dobre. Mam nadzieję, że wreszcie się zmobilizuję, bo już kilka razy planowałam się za to zabrać.
bardzo mi się podoba.
Ale chłopak faktycznie lepiej wygląda w luźniejszych bluzach, więc się nie dziwię, że kupujesz większe rozmiary.
;-)Co fajnego kupujecie dzieciom na zajączka?
:-) juz teraz wie, że zajączek przyniesie prezenty i chodzi i pokazuje w ogródzie pod którym krzaczkiem bedzie miał prezenciki
do tego jakieś drobiazgi jej nakupię 

A może coś do piachu, jakiś komplet z dużym wiaderkiem i młynkiem do piasku, albo ze studnią (choć ta studnia to raczej jak ktoś ma piasek przy domku i stały dostęp do wody).
nie chciałam kupowac byle czego, tylko takie rzeczy któe sprawia mu radość i których nie ma, a wiem ze wóz starżacki to będzie szał, no i organki mam nadzieje treż, bo u kuzynki sie bawił nimi jak szalony ostatnio