reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
irtasia27: fajowe to wdzianko :tak: Wogóle zauważyłam, że bardzo fajnie swoją malutką ubierasz, a ten strój Supermanki w Galerii to już jest po prostu mistrzostwo świata :happy: :-D
Ja nakupowałam ostatnio tylko same pajacyki bo stwierdziłam, że są najpraktyczniejsze. Zresztą nie wiem czemu, ale Milutek nie przepada za ciuszkami w rodzaju sukieneczka, spodenki + bluzeczka i płacze jak ją w takie ubieram... może ją za bardzo uwierają? Nie wiem, ale jeśli tylko nie mamy gości i nie wychodzimy z wizytą to ubieram ją cały czas w pajacyki, ewentualnie body + śpioszki.

Joasiek ja tez ubieram mala w spioszki lub pajacyki w domu ,tylko jak gdzies ide to inacze, a te ciuszki to przewaznie uzywane albo z Ebay za bezcen kupuje albo na trödelmarkcie to jest taki pchli targ i tam sobie sama wyszukuje ciuszkow :tak: a i potargowac sie idzie co lubie bardzo :-D.A jak mi dzieci wyrastaja a ciuszki nadaja sie do sprzedania daje je na ebay i czesto mam i czesto mam 100 lub 200% zysku :tak: , a pozniej kupuje nowe i tak w kolko:tak:

Płaszczyk super Irtasia!!
Ja teraz kupiłam ładna kurteczkę z przeceny(50%) w 5-10-15 za 25 zł. Taka wiatróweczka na chłodne lato:-) Powinnam to w "Promocjach" napisać;-)

To ja później też zdjęcia powklejam, bo u nas otworzyli nowy ciuch- same firmówki i ostatnio kupiłam Stasiowi krótkie ogrodniczki z Disney, czapkę Gap, body Marks& Spencer, krótkie jeansy Gap i takie wygodne krótkie spodnie 5-10-15 i za wszystko dałam 17 zł:-)

A ch tak piszecie o tych ciuszkach i lupkach ze az checie dostalam na wyprawe po nich:-D tylko ze trzeba poczekac do jutra na wyplate:-p jak cos ladnego znajde to tez wkleje i pokaze ok?;-)

chyba sie wybiore do 5-10-15 :tak:

a co do uzywanych ciuszkow to ja nie musze kupowac, bo moja kolezanka ma ciucholand z rzeczami angielskimi wiec sporo do niej dostaje, i nie pozwala mi placic, tez nexta, adamsa, morris mouse, little boundle itp:tak:

ja soatanio pokupowalm malej miekkie gzechotki, zeby ja glowka nie boalala. miseczki do tartyc jabluszk, kubeczki niekapki i duzo jedzonka w sloiczkch :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry